Vi er så glade for vores nye drømmehus – det kunne ikke være bedre

Drømmehus i Vemmingbund

Søgård Byg har bygget et drømmehus til Mette og Hans Jørgen Nissen i Vemmingbund ved Broager. Det nye hus ligger i første række på stranden med en imponerende udsigt over vandet til Dybbøl og Als.

”Vi fik Søgård Byg anbefalet af nogle bekendte, og vi tog kontakt til firmaet for at få et overblik over vores muligheder”, forklarer Mette Nissen og fortsætter: ”Vi fik en inspirerende snak og og mange gode ideer til byggeriet. Tegnestuen hos Søgård Byg leverede derefter et færdigt projekt, som vi gik igennem sammen med Kjeld Hansen”. Der er lagt vægt på kvalitetsmaterialer overalt, og der blev kun ændret ganske få småting undervejs.

Problemfrit byggeri

”De er gode til at lytte hos Søgård Byg”, mener Hans Jørgen Nissen. ”Vi fik en grundig orientering på byggemøderne, og hvis der var småting, der skulle ændres, blev det straks ordnet”. Mette og Hans Jørgen Nissen er meget tilfredse, både med byggeriet og det færdige resultat. Som Mette Nissen siger: ”Byggeriet blev lovet færdigt den til 23. maj – og huset blev leveret præcis på dagen!”

Kontakt os helt uforpligtende og lad os få en spændende snak om jeres ideer til et drømmehus.