Huse til salg i Tønder

Villa

Flyt til smukke Tønder

Find det ønskede hus i Tønder, og bliv en del af en hyggelig kommune, der kan tilbyde alt det, som du ønsker både som ung og gammel.

Renovering03

I Tønder Kommune er der lidt af det hele og endda til den halve pris. Tønder er en af de billigste Kommuner i landet, og det giver derfor rig mulighed for at finde drømmehuset til den god pris uden at gå på kompromis. I Tønder er det muligt at finde natur i verdensklasse med nationalpark Vadehavet lige uden for døren samt et forenings- og kulturliv, der stadig blomstrer.

Der er mange huse til salg i Tønder, og byen blomstrer med børnefamilier, der over de seneste år har valgt at flytte til den Sønderjyske by. Kommunen er fyldt med gode skoler og pasningsmuligheder gennem både offentlige og private tilbud. Det er med til at gøre området et godt sted at opvokse, og det er nemt at finde et hus i alle prisklasser. Byen har mange muligheder og aktiviteter, som det er muligt at blive en del af.

I Tønder er der mulighed for at finde alle slags huse. Det er både parcelhuset, rækkehuset, ejerlejligheden og Patricia villaen. Derudover er det både muligt at finde et lille landsted eller et stort hus midt i byens pulsende midte, hvor der året rundt er en god stemning.

Tønder byder på et aktivt og dynamisk erhvervsliv, der er med til at få hjulene til at kører rundt. Det er derfor muligt at få både den ønskede karriere og drømmehuset i kørselsafstand fra hinanden. Derudover går Kommunen meget op i at skaffe jobs til de nye medarbejderes ægtefælle eller samlever, så begge parter kan få et godt liv i det Sønderjyske samfund. Derudover er der den årlige festival Tønder Festival, der er med til at sætte gang i bylivet. Her er der mulighed for både at møde de lokale samt nyde den gode musik på festivals pladsen.