Arkitekttegnet hus i Tønder

I Tønder er der den perfekte mulighed for at bo i det skønne Sønderjyske helt tæt på den tyske grænse, og lidt øst for den smukke Nationalpark Vadehavet, hvilket åbner op for mange spændende muligheder. Der er gode jobmuligheder og den årlige Tønder festival er med til at sætte liv i gaderne. Derudover får børnene også mulighed for at vokse op tættere på det tyske sprog og kultur end nogen andre i Danmark, hvilket vil kunne komme dem til gode senere i livet.

Drømmer I om et arkitekttegnet hus?

Hvis I går og drømmer om et arkitekttegnet hus i Tønder er i kommet til det rette sted. Søgård Byg A/S er et byggefirma med bred erfaring inden for ledelse af byggeprojekter, og vi er kendt for et funktionelt design, og at det er kvalitetsmaterialer der benyttes i projektet. Vigtigst af alt er dog at vi igennem hele processen lytter til jer, så jeres vision bliver bragt til livs af arkitekterne vi samarbejder med og bygget i de bedste materialer af os.

Hos Søgård Byg A/S går vi meget op i at bygge huse der har fokus på miljø og energi. Dette ses i de lavenergihuse vi bygger. De er højisoleret, med ingen overflødig plads og med mulighed for solenergianlæg, så huset selv kan bidrage til energiforsyningen. Med et arkitekttegnet hus står i ikke overfor at skulle gå på kompromis med jeres ønsker, tværtimod har i sammen med arkitekten mulighed for at skræddersy jeres hus til den grund i har valgt. Dette meget vigtige skridt i processen sørger for at jeres nye hjem får den bedst mulige udsigt fra det rum i ønsker, og at terrassen tilgås fra køkkenet i stedet for stuen, fordi det vil fungere bedst for jer. Valget er jeres, og arkitekten er med for at sørge for, at jeres drømmehus bliver eksekveret på den bedst mulige måde.