Køb nyt sommerhus i Vejle

Vejle er en rigtig dejlig by til dig, der overvejer at købe eller bygge et nyt sommerhus. Vejle er en forholdsvis stor by med masser af muligheder, kultur og natur. Byen er Danmarks 9. største og har 55.000 indbyggere.

Vejle ligger smukt placeret lige ud til Vejlefjord med masser af smuk natur og hav. Igennem Vejle by løber flere åer, blandt andet Vejle å, Grejs å og Omløbsåen, så der er masser af muligheder for en tur på vandet.

Langs Vejlefjord, på den nordlige side, er der muligheder for at tage familien med til stranden. Her finder du blandt andet Albuen, der er Vejles mest populære strand. Den er både handicap- og børnevenlig med legeplads og badebro. Nord for stranden ligger Nørreskoven. Her kan du tage din familie med i Dyrehaven og opleve krondyr på tæt hold. Er du mere til action, er det også her du finder Gorilla Park. Gorilla Park er en klatrepark med udfordringer til både børn og voksne.

Er du mere til byliv og shopping, så er Vejle bymidte en oplagt mulighed. Her finder du blandt andet Bryggen, som er Vejles shoppingcenter med omkring 72 butikker. Inde i byen kan du også besøge Økolariet. Det er et oplevelsescenter, hvor børn og voksne kan blive klogere på vores natur og miljø, og så er det endda helt gratis.

Vejle er en by med masser af oplevelser for både børn og voksne. Derfor er Vejle ideel, hvis du leder efter et sted at bygge eller købe dit nye sommerhus.