Køb nyt sommerhus i Vejen

Vi har en masse sommerhusgrunde til salg i Vejen. Vejen er en virkelig dejlig by og lidt overset, når det kommer til sommerhuse. Det er en mindre by med ca. 10.000 indbyggere. Byen er placeret i det sydlige Jylland vest for Kolding. Med et sommerhus i Vejen får du et sted med masser af ro og tid til afslapning.

Et sommerhus i Vejen giver mulighed for at opleve en by med masser af fantastisk natur. Vejen byder nemlig på en del naturområder blandt andet Staushede plantage med Tranekær sø og Kongeådalen, hvor en af Danmarks mest berømte åer, Kongeåen, løber igennem. Hvis I vil se dyr, kan I tage i Klelund Dyrehave, hvor der findes kronvildt, vildsvin, udsigtstårn og legeplads.

Udover naturen, er Vejen en meget historisk by. Det var her den gamle grænse gik ved Kongeåen. Midt gennem Vejen by går Hærvejen, som strækker sig mere end 500 km op gennem Jylland. Rundt omkring byen finder du også flere monumenter, mindesten og skulpturer blandt andet fra vikingetiden.

Vejen er også leveringsdygtig i en lang rækkeopleveler på vandet. Du kan tage på kanotur op ad kongeåen eller tage på fisketur i en af de mange lystfiskesøer. Derudover er det flere badesøer og søbade, og hvis du vil til stranden, er der ikke langt til Kolding fjord med mange familievenlige strande.

Er du mere til byliv og shopping, kan det sagtens lade sig gøre i Vejen. Det er også hurtigt at tage et smut til Kolding, hvor du blandt andet finder Danmarks største storcenter.