Køb nyt sommerhus i Sønderborg

Sønderborg er en af de hyggeligst byer i Danmark og perfekt til dit nye sommerhus, hvad enten, du vil købe det fra nyt eller selv bygge det op fra bunden. Vi har en lang række attraktive grunde til salg i Sønderborg, der bare venter på et nyt sommerhus.

Sønderborg ligger perfekt placeret med vand til stort set alle sider. Byen er Sønderjyllands største med 27.000 indbyggere og fyldt et væld af aktiviteter og muligheder for dig som sommerhusejer.

Er du til strand og natur er Sønderborg et oplagt valg. Byen ligger placeret i et af Danmarks mest naturskønne områder med rig mulighed for ture ud i skove og langs strande. Mod syd finder du Sønderborg bugt med familievenlige badestrande og mulighed for sejlads. Mod nord ligger Als fjord og Augustenborg fjord. Igennem Sønderborg løber Als sund. Sønderborg er altså en by, hvor vandet og havet spiller en rigtig stor rolle.

Udover hav og fjord er Sønderborg en historisk by. Med det centrale Sønderborg slot, der er en stor turistattraktion og hele historien om slaget ved Dybbøl mølle, er du sikret en by, hvor du mærker historiens vingesus. En anden stor del af byen er den årlige ringridderfestival, hvor hundredvis af riddere dyster om hæderen ved at blive årets ringridder.

Sønderborgs placering gør også, at der ikke er langt til Als og en oplagt tur rundt på halvøen. Hvis du er til sejlads er det hurtigt at komme til det sydfynske øhav, der består af en række mindre øer, der alle er et besøg værd.