Køb eller byg et nyt sommerhus i Kolding

Nu har du muligheden for at få et nyt sommerhus i Kolding. Kolding ligger i trekantområdet i det sydlige Jylland tæt på Lillebælt og Fredericia. Byen er med sine 60.000 indbyggere Danmarks 7. største by.

Kolding er en attraktiv by, der tilbyder både byliv og smuk natur. Derudover er Kolding en by med masse seværdigheder inden for kultur, kunst og design.
En af dem er det gamle slot Koldinghus, der har været igennem en langvarig restaurering, men som nu står som et af Danmarks smukkeste museer og helt klart et besøg værd.

Hvis du er mere til design og kunst er museet Trapholt en oplagt mulighed. Det er Danmarks eneste museum med både kunst, kunsthåndværk og design.

Kolding by byder på hele ni gågader med masser af små specialbutikker. Derudover finder du Jyllands største storcenter med mere end 120 forskellige butikker, der byder på masser af shoppemuligheder.

Hvis du er mere til natur byder Kolding på både strand og skov. Igennem byen løber Kolding å, hvor der kan tages på kano- eller fisketur. I det hele taget har Kolding en meget varieret natur. Her er både skov, strand og ådale.

Koldingområdet har også rigtig mange gode badestrande. Blandt mange børnevenlige strande med fint sand, lavt vand og badebroer.

Alt i alt er Kolding et oplagt valg, hvis du leder efter dit næste sommerhus. Vi tilbyder også sommerhusgrunde, så du selv kan bygge dit drømmehus – det perfekte sted til afslapning, hygge og ro sammen med din familie.