Nyt sommerhus i Aabenraa

Er du vild med den sønderjyske charme og dialekt, og kan du godt lide kager? Så er Aabenraa stedet at købe dit nye sommerhus.

Aabenraa, der ligger placeret i det sydøstlige Sønderjylland er med sine 16.000 indbyggere en af de sidste større byer, før grænsen til Tyskland. Byen ligger perfekt placeret ud til Aabenraa fjord med masser af muligheder for at bade eller slappe af på stranden. Aabenraa kommune har hele 24 badestrande og 11 med blå flag, så der er masser af mulighed for en tur til stranden fra sommerhuset

Aabenraa er en af Danmarks ældste byer og har arkitektur fra flere forskellige tidsaldre. Flere af kvartererne i byen er bevarede som de så ud i 1800-tallet. Så er du historisk interesseret er Aabenraa byen for dig. Aabenraa byder også på en masse oplevelser i naturen. Blandt kan du prøve de gamle skinnecykler på veteranjernbanen. Tag en madkurv under armen og kør afsted inde fra Aabenraa ud til Ulve-kule Rise-Søst skovene og få en hyggelig eftermiddag.

I det hele taget byder Aabenraa på en lang række naturoplevelser og er fyldt med stier og skove. Du kan også gå en tur langs den smukke kystlinje.

Derudover er der selvfølgelig rig mulighed for at prøve det sønderjyske kaffebord, med alt hvad der hører sig til.

Aabenraa byder også på flere forskellige museer. Som den største havneby i Sønderjylland, har byen selvfølgelig et søfartsmuseum, der også fungerer som byhistorisk museum. Du finder også kunstmuseet Brundlund slot med dansk kunst, skulpturer og grafik.