Huse til salg i Sønderborg

Villa

Drømmehuset findes i Sønderborg

Find drømmehuset i Sønderborg, hvor det er muligt at kombinere den flotte natur med det pulserende storbyliv. Sønderborg er Sønderjyllands største by og har sit omdrejningspunkt rundt om Sønderborg Slot.  Størstedelen af byen ligger på øen Als, og meget af byen er omringet af Als Fjord.

Renovering03

Sønderborg består af både gamle og nye boliger, og emmer af historiske elementer. Sønderborg er derfor også en populær by blandt danskere og tyskere. Byen kombinerer de gamle traditioner med det moderne, og tilbyder en kultur, der på alle måder er mangfoldig og præget af kontraster.

Sønderborg giver mulighed for at kombinere den flotte natur med det pulserende storbyliv, og der er stor mulighed for at finde drømmehuset. Sønderborg området rummer alt det, som en by skal have for at være attraktiv for både unge og ældre. Her findes både den flotte natur, en lang kyststrækning og midtbyens puls. Sønderborg giver derudover rig mulighed for at deltage i det aktive foreningsliv med mere end 700 frivillige foreninger og sportsklubber, der giver hele familien mulighed for at dyrke de forskellige interesser.

Sønderborg har meget at tilbyde, hvis man ønsker at rykke teltpælene op og flytte derned. Sønderborg er placeret tæt ved resten af Europa og byen har længe set ud over landets grænser. Der er derfor også stor mulighed for at give børnene en tosproget opvækst, der er med til at øge deres internationale muligheder fremover. I Sønderborg Kommune er der mulighed for både at geare op eller ned alt efter, hvad man ønsker. Derudover får du væsentligt flere kvadratmeter for pengene sammenlignet med andre steder i Danmark. Der er selvfølgelig mulighed for at finde alle tænkelige boligformer fra parcelhuse, rækkehuse og til liebhaveri. Det er bare op til dig at realisere din drøm. Kyststrækningen rækker fra Flensborg Fjord og Alssund til Lillebælt, og mange huse ligger derfor ved vandet eller tæt ved. Det er noget, som ikke mange byer, kan tilbyde.