Arkitekt hus i Sønderborg

Sønderborg er det ideelle sted at slå sig ned med familien. Der er skøn natur og som meget få steder i Danmark er Sønderborg så godt som omringet af vand. Als Sund og Sønderborg Bugt omkranser byen fra syd og vest, og der er udsigt over Augustenborg Fjord mod nordøst. Byen har den ideelle placering for en familie der ønsker at have sejlbåd. En sejltur ind igennem Flensborg Fjord eller et besøg til en af de mindre øer i det Sydfynske Øhav er oplagte muligheder til en weekendtur. Er familien mere til natur- og kulturoplevelser på land er Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle gode muligheder, der begge ligger i Sønderborg. Uanset hvilke aktiviteter jeres familie ønsker at bruge fritiden på kan i finde det i Sønderborg, hvilket der bliver der rig mulighed for, når I får bygget jeres nye hus i Sønderborg.

Skal vi bygge dit drømmehjem i Sønderborg?

Med et arkitekttegnet hus i Sønderborg opført af Søgård Byg A/S sikrer, at du får en beliggenhed, du selv har valgt ud fra ledige grunde, samt den indretning der giver dig maksimalt udbytte af kvadratmetrene. Mange tænker måske at et arkitekttegnet hus er meget dyrere end for eksempel et typehus. Dette behøver ikke at være sandt. Flere ender med at lave ændringer på typehuset for, at det bedst muligt opfylder alle ønsker, så kvadratmeterprisen på de to typer huse ender alligevel tæt på hinanden.

En fordel ved et arkitekttegnet hus er derfor at hele huset bliver bygget efter dine ønsker og ikke kun en tilbygning eller ombygning. En anden fordel er at arkitekten har mulighed for at skræddersy huset til den grund den skal ligge på og opnå optimal havudsigt og sollys. Derudover har arkitekten stor ekspertise inden for hvilke materialer der er mindre krævende i forhold til vedligeholdelse, og hvilke der har den længste holdbarhed. Et arkitekttegnet hus har også generelt en højere udbudspris, hvis det skulle blive nødvendigt at sælge det igen på et tidspunkt.

Kontakt os for at høre mere

Vil I høre mere om mulighederne for at få jeres næste drømmehus i Sønderborg, så er I meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +45 7468 8317

E-mail: post@soegaardbyg.dk