Christian Udby Olesen er valgt som ny formand for Søgård Byg A/S’s bestyrelse.

Christian Udby har stor erfaring fra bygge- og anlægsbranchen, han er uddannet ingeniør og har tidligere været direktør for Arwos, i Aabenraa kommune.

Christian er i dag direktør for forsyningsselskabet ”Din Forsyning”, i Esbjerg. Med Christian Udby’s erfaring, får vi hos Søgård Byg, tilført nye kompetencer med henblik på at styrke og videreudvikle firmaets drift. Målet er at fastholde og udbygge firmaets markedsposition yderligere.

Billede: Pernille Johannsen ved kontraktunderskrivelsen sammen med Kjeld Hansen, Søgård Byg A/S og bestyrelsesformand Hans Henrik Damgaard, SønderjyskE Damehåndbold

Søgård Byg A/S er blevet medlem af SønderjyskE Erhvervsklub. I den forbindelse, er vi samtidig blevet personlig sponsor, for fløjspiller Pernille Johansen. Pernille vender hjem til Sønderjyske, efter hun har været i Esbjerg.

Efter et par sæsoner med ophold i bl.a. Nykøbing Falster og Team Esbjerg er Pernille Johannsen tilbage hos SønderjyskE Damehåndbold, hvor hun har underskrevet en to-årig kontrakt.

Læs hele pressemeddelelsen her

Rejsning af spær - tømrerarbejde

Er i vores nye kollegaer? Vi har meget travlt og søger faglærte og dygtige tømrersjak, der kan arbejde selvstændigt. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdsområde:
Til opførelse af nye boliger og erhvervsbyggerier i hovedsageligt Syddanmark søger vi to engagerede og dygtige tømrersjak.
Vi forventer, at I har erfaring med ovenstående og er en god kollega. I er ansvarsbevidste og stabile, arbejder struktureret og får noget fra hånden,  har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at gøre tingene ordentligt og kan lide at arbejde under åben himmel.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor nye input og ideer. Vi er også en arbejdsplads med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer samt personlige og faglige udviklingsmuligheder. Bil stilles til rådighed. Løn efter kvalifikation.

Kontakt vores projektchef Cristian Sander Hansen  på telefon 51960950 eller mail csh@soegaardbyg.dk

Søgård Byg A/S er et velrenommeret byggefirma med ca. 60 ansatte. Firmaet er grundlagt i 1989 og udfører alle former for byggeopgaver, alt lige fra opgaver i totalentreprise, hvor vi står for hele byggeriet til opgaver, hvor vi kun deltager med vores egenproduktion inden for tømrer-, murer-, kloak- og betonopgaver.

Kliplev Hovedgade 23 C 1.sal


3 værelses lejlighed i Kliplev, ledig fra 1. juni 2020. Lejligheden er på 97 m², beliggende på 1. sal og består af en trappeopgang, en stue med adgang til køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine og spiseplads, et badeværelse med bruser og plads til en vaskemaskine og tørretumbler. Der er to soveværelser samt et depotrum, der eventuelt kan bruges som walkin. Lejligheden er lys og venlig, med hyggelig atmosfære og synlige bjælker.
Der er mulighed for også at leje en carport og et redskabsrum. Ingen husdyr. Røgfri.
Månedlig husleje kr. 5.250,00 + aconto til varme og vand kr. 1.000,00 – indskud er 3 måneders husleje.
Kontakt os på 74688317 eller post@soegaardbyg.dk for at høre mere eller for at få en aftale om besigtigelse.

God påske !

Er i vores nye kollegaer? Vi har meget travlt og søger dygtige og engagerede jord-, beton- & kloakarbejdere og betonstruktører samt 2 murersvende, der kan arbejde selvstændigt. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdsområde:
Til jord- og betonopgaver søger vi to engagerede og dygtige struktører/jord- og betonarbejdere. Desuden søger vi 2 dygtige og selvstændige murersvende/et sjak.
Sammen med pladsformanden og de øvrige kollegaer vil du/I være med til at udføre jord-, beton-, kloakopgaver og murerarbejde.
Vi arbejder i teams af to til tre medarbejdere, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde sammen med andre, og fungerer godt i et team.

Vi forventer, at du har erfaring med ovenstående og er en god kollega. Du er ansvarsbevidst og stabil, du arbejder struktureret og får noget fra hånden, har et godt maskinkendskab samt en relevant uddannelse som bygningsstruktør/murer eller med tilsvarende erfaring. Du har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at gøre tingene ordentligt og kan lide at arbejde under åben himmel.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor dine input og ideer. Vi er også en arbejdsplads med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer samt personlige og faglige udviklingsmuligheder. Bil stilles til rådighed. Løn efter kvalifikation.

Kontakt vores projektchef Cristian Sander Hansen  på telefon 51960950 eller mail csh@soegaardbyg.dk

Søgård Byg A/S er et velrenommeret byggefirma med ca. 60 ansatte. Firmaet er grundlagt i 1989 og udfører alle former for byggeopgaver, alt lige fra opgaver i totalentreprise, hvor vi står for hele byggeriet til opgaver, hvor vi kun deltager med vores egenproduktion inden for tømrer-, murer-, kloak- og betonopgaver.

Hyggeligt hus kan købes eller lejes i Kliplev. Se mere hos Nybolig på https://www.nybolig.dk/villa/6200/kirkegaardsvej/100311/8106

Leder I efter et fint og funktionelt hus af en overkommelig størrelse? Og vil I gerne bo i et hyggeligt bysamfund med nem adgang til E45? Så vil denne villa på Kirkegårdsvej 32 i Kliplev med stor sandsynlighed falde i jeres smag. Der er tale om en pæn og velholdt villa på 131 m2 i ét plan, som blandt andet rummer to regulære værelser og et moderne, åbent opholdsmiljø. Villaen er en oplagt startbolig for det unge par, men den er også perfekt til jer, der ønsker at flytte i et mindre og mere overskueligt hus. Villaen ligger på en 916 m2 stor hjørnegrund, der er enkelt anlagt med flisearealer og en nemt holdt baghave med græsplæne og grøn beplantning. På grunden er der desuden en carport. I kommer til at bo i en velfungerende stationsby, der både har skole, supermarked, idrætshal og børnehave. I byen er der også et rigtig godt foreningsliv, og på to minutter kan I nå ud på motorvejen, som bringer jer videre rundt i landet. Udefra præsenterer huset sig pænt med muret rødstensfacade og Decra ståltag, og indenfor er den tilsvarende fin. Rummene er møbleringsvenlige og behageligt lyse, og flere steder er der lagt flisegulve. Af samme grund er boligen også utrolig let at vedligeholde og rengøre. Foruden de to reelle værelser og den herlige opholdssektion får I et lyst flisebadeværelse med bruseniche samt et kombineret bryggers/teknikrum med plads til en vaskesøjle. I får herudover to disponible rum, hvoraf det ene er stort nok til at rumme cykler, redskaber og endda en ekstrastor fryser. Opholdsafdelingen består af en stue og et køkken-alrum i åben forbindelse, og herfra er der udgang til haven og det store terrasseareal.

Ønskes huset lejet, er den månedlige husleje kr. 6.500,00. Indskud udgør 3 måneders husleje. Husdyr ikke tilladt.

For besigtigelse ret venligst henvendelse til 74688317 eller pr. mail til post@soegaardbyg.dk.