Løbehold med hvide t-shirts og gåhold med sorte t-shirts.

Vi deltog i aftes i DHL- Stafet i Aabenraa og her er vores hold. Vores løbehold kom ind som nr. 67 af over 600 hold. Det var rigtigt flot klaret.

Søgård Byg som sponsor for Æ Mannschaft
Bolig til leje

4 værelses lejlighed på 120 m² til leje fra 1. december 2019. Lejligheden er fuldstændigt renoveret i 2018/2019 og fremstår lys og venlig med et stort køkken, som ligger sammen med stuen, der er 2 værelser, et stort soveværelse og et stort badeværelse, der er indrettet med bruser og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Lyst inventar fra Invita i køkken, bad og soveværelse.

Månedlig husleje kr. 6.950,00 + kr. 1000,00 aconto til varme og vand. Indskud er 3 måneders husleje.

For besigtigelse kontakt post@soegaardbyg.dk eller telefon 74688317 / mobil 30510817

”Tak for alt den hjælp, råd og vejledning, vi har fået i opstarten af vores byggeri”.
Sådan stod der på det kort der fulgte med den slik-kurv vi forleden fik fra en af vores kunder. Kurven var fra Jacob og Vicky, der nu er gået i gang med deres tredje husbyggeri sammen med Søgård Byg.
“I har i den grad gjort jeres, så vores ønsker til huset er blevet opfyldt. Vi glæder os til næste skridt i processen”, fortsætter kortet.
Det første hus Søgård Byg byggede sammen med Jacob og Vicky, var et traditionelt hus, hvor bygherren selv lavede en del af arbejdet. Det andet hus var lidt mere specielt, da det var helt sort og havde ensidig taghældning.
Det første hus blev solgt med en fin fortjeneste og nu er det andet hus også solgt. Begge huse var nemme at sælge, fordi de var lavet ordentligt.

Det nye hus, som Jacob og Vicky skal have bygget, er igen større og med nye udfordringer for Søgård Byg. Det blir’ et hus med flere vinkler og med muligheder for flere terrasser. Huset bliver med loft til kip og der bliver kun anvendt de bedste materialer. Lige et hus efter Søgård Bygs smag.

Som Vicky siger: “Vi har valgt Søgård Byg igen, da de lytter til vores behov og ønsker. Og så kommer de selv med gode ideer og muligheder, der sikrer, at vores ønsker kan realiseres”.

Kjeld Hansen fra Søgård Byg siger beskedent, “Det er altid dejligt, når kunder kommer tilbage for at få os til at hjælpe dem med at bygge deres næste hus. Det ser vi som det bedste bevis på, at det lykkedes os sidste gang, og at vores kunde har sat pris på det ekstra skridt vi gerne går for at sikre, at kunden bliver glad for sit nye hjem”.

Første byggemøde på kontoret hos Søgård Byg

3D print af det ny hus

 

Vores firmaudflugt om eftermiddagen, den 21. marts 2019, blev til en fantastisk god personaletur til Fjordenhus i Vejle med en spændende og interessant fortælling om kunstværket, som er designet af Studio Olafur Eliasson. Den efterfølgende store middag på Restaurant Flammen i Kolding var lige efter murersvendenes smag og sluttede vores dag af på manerlig vis. Sønderjyske Turistfart sørgede for transporten af os fra Søgård Mølle til Vejle via Kolding og tilbage igen.

Fjordenhus guiden

Buet vindue

Buet vindue Fjordenhus

Kontorlandskabet inde i huset

Medarbejdere beundrer værket

Lampe i spejlglas

Så går turen tilbage igen

Velfortjent middag venter

Hjemad igen

Pr. 1. februar 2019 har Søgård Byg A/S ansat Per Laustsen som projektchef.
Per får ansvaret for den daglige drift af byggepladserne med Søgård Byg’s ansatte og de mange partnere virksomheden samarbejder med.

Med ansættelsen af Per, styrker Søgård Byg sin organisation markant omkring projektering, styring og ledelse af de stadigt flere og flere byggerier virksomheden har i gang.

Per Laustsen bringer stor erfaring i netop byggeledelse med sig, da han kommer fra en stilling som projektansvarlig og partner i Chr. Johannsen A/S, Rødekro.

”Vi ser frem til at få styrket vores ledelse og vores tilstedeværelse på byggepladserne, til gavn ikke mindst for vores kunder” siger Kjeld Hansen, og tilføjer, ”Lige netop Per’s store erfaring og hans fantastiske evne til at få tingene til at køre på en byggeplads, er noget af det vi er sikre på, vil blive en stor gevinst for Søgård Byg”.

At der er stor tiltro til fremtiden og stor aktivitet i virksomheden, ses også – udover ansættelsen af Per Laustsen – ved at Søgård Byg per 1.12.2018 har styrket økonomifunktionen med ansættelsen af ny økonomichef, Tina Schlesinger Midtgaard. Tina indgår tillige med Per Laustsen i den fremtidige styrkelse af virksomhedens ledelsesfunktioner og er dermed også en vigtig nøglespiller i virksomhedens fremtid.

Søgård Byg A/S bygger drømmehuse til krævende huskøbere. Vores huse er af høj håndværksmæssig kvalitet, hvor vi har bygherren med i hele byggeprocessen. De huse vi bygger, ligger hovedsageligt fra grænsen op til Vejle og over til vestkysten. Vi udfører byggeriet i hoved- og totalentreprise og beskæftiger ca. 50 ansatte.

Tina S. Midtgaard

Per Laustsen og Kjeld Hansen

Med en stor tak til alle vore kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ønsker vi en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nyt år.

En lille nisse rejste

Endnu et byggeri afleveret af Søgård Byg A/S.

Als Motor har holdt indvielse af deres nye Opel Bilhus i Rødekro. Søgård Byg A/S har stået for ombygningen af de tidligere El-Møller lokaler til et super moderne bilhus, der indeholder en stor, flot biludstilling, kontor- og personalefaciliteter og et autoværksted.

Søgård Bygs byggeri i Rødekro

Indgangsparti i Als Motors Opel bilhus

Søgård Byg har totalrenoveret bygningen