Aabenraa Fjord

Hvem drømmer om at vågne til denne udsigt hver morgen? Det gør vores bygherre, som har valgt at bygge på en af de allerbedste grunde ved Aabenraa Fjord. Søgård Byg A/S skal stå for at opføre deres drømmebolig med Aabenraas måske flotteste udsigt. Billedet viser, at støbearbejdet er godt i gang.
Kunne du tænke dig at vi skal bygge din drømmebolig, så kontakt Søgård Byg.

Er i vores nye kollegaer? Vi har meget travlt og søger dygtige og engagerede jord-, beton- & kloakarbejdere og betonstruktører, der kan arbejde selvstændigt. Tiltrædelse hurtigst muligt. Arbejdsområde: Til jord- og betonopgaver søger vi to engagerede og dygtige struktører/jord- og betonarbejdere. Sammen med pladsformanden og de øvrige kollegaer vil du/I være med til at udføre jord-, beton- og kloakopgaver. Vi arbejder i teams af to til tre medarbejdere, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde sammen med andre, og fungerer godt i et team. Vi forventer, at du har erfaring med ovenstående og er en god kollega. Du er ansvarsbevidst og stabil, du arbejder struktureret og får noget fra hånden, har et godt maskinkendskab samt en relevant uddannelse som bygningsstruktør eller med tilsvarende erfaring. Du har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at gøre tingene ordentligt og kan lide at arbejde under åben himmel. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor dine input og ideer. Vi er også en arbejdsplads med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer samt personlige og faglige udviklingsmuligheder. Bil stilles til rådighed. Løn efter kvalifikation. Kontakt vores projektchef Cristian Sander Hansen  på telefon 51960950 eller mail csh@soegaardbyg.dk Søgård Byg A/S er et velrenommeret byggefirma med ca. 60 ansatte. Firmaet er grundlagt i 1989 og udfører alle former for byggeopgaver, alt lige fra opgaver i totalentreprise, hvor vi står for hele byggeriet til opgaver, hvor vi kun deltager med vores egenproduktion inden for tømrer-, murer-, kloak- og betonopgaver.

Forsamlingshaven 6 nye villaer

Nyopført villa centralt i Kliplev – god seniorbolig.

Nyopført villa udlejes i Kliplev.
Nu kan I leje denne nyopførte og topmoderne villa, der ligger på en god, central adresse i Kliplev. Boligen har en rigtig funktionel planløsning uden spildplads, og den er samtidig meget velegnet som seniorbolig og for gangbesværede generelt, da den er helt fri for høje dørtrin og indrettet med store, regulære rum.
Kontakt Søgård Byg A/S på post@soegaardbyg.dk eller pr. telefon 7468 8317 for mere info.

Søgård Byg

For Nina og Kurt Juhler skal vi i gang med at opføre en ny villa i Felsted. Kontrakten er lige underskrevet og vi glæder os til snart at skulle i gang. Billedet ovenfor viser Kjeld Hansen sammen med Nina og Kurt Juhler, der er ved at sætte sin underskrift på kontrakten. Billedet nedenfor viser, hvordan villaen kommer til at se ud, når den er færdig.

3D billeder af ny villa
Cristian Sander Hansen

Søgård Byg udnævner ny adm. direktør

Søgård Byg oplever stor efterspørgsel og er i en rivende udvikling.
Med denne store aktivitet og spændende kunder, der med nye ideer og drømme til deres byggerier sætter dagsordenen for fremtidens byggeri, ser vi ind i en fremtid, vi aktivt vil matche med den bedste rådgivning.

Derfor styrker vi organisationen ved, at vores projektchef Cristian Sander Hansen den 1. januar 2021 udnævnes til administrerende direktør.

Samtidig ønsker ejer Kjeld Hansen at fokusere sin indsats 100% på kunderne, og har derfor valgt at overgå til rollen som kunde- og salgsansvarlig, samtidig med at han indtræder som næstformand i bestyrelsen.

Vi ser frem til et 2021 med masser af aktivitet, spændende projekter og udvikling af virksomheden.

Søgård Byg ønsker alle et godt nytår.

Søgård Byg Årets Medarbejder 2020

Som hvert år til vores juleafslutning kårer personaleforeningen årets medarbejder og i år (2020) blev det vores mangeårige tømrersvend Børge Jensen, som fik diplomet som “Årets Medarbejder”.

Børge blev valgt, da han er en god kammerat, han er venlig, stabil og en dygtig og loyal håndværker med et godt overblik og han sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk. Børge er altid mand for at have en lærling med og sørger for, at de får en god erhvervserfaring med herfra. Desuden er Børge af medarbejderne valgt som tillidsmand.

Glædelig jul

Kære alle kunder og samarbejdspartnere.

Vi takker for et godt samarbejde i året, der snart slutter. Det har på mange måder været et anderledes år. Men selv om det har været præget af nedlukninger og restriktioner, så har vi i byggebranchen haft meget travlt.
På grund af Coronavirus vil vi ikke køre rund med julegaver og hilsner i år og har derfor valgt, igen i år, at give et beløb til “Et hjerte for alle”, hvor mange, der ikke har så meget, kan få hjælp til en lidt bedre jul.
Vi ser frem til det nye år og mange nye spændende opgaver og ønsker hermed alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Dommerklub Søgård Byg

Søgård Byg A/S sponsorerer Sønderjydsk Håndbolddommer Klubben over en 5 årig periode med trøjer og shorts og vi glæder os til at se dommerne løbe rundt på banerne med vores logo og dømme en masse håndbold.

Søgård Byg sponsorerer håndbolddommere
Aller Aqua, bygget af Søgård Byg

Så har Søgård Byg A/S igen afleveret et byggeri til bygherres fulde tilfredshed. Aller Aqua i Christiansfeld har fået en tilbygning til deres kontor.
Vi ønsker Aller Aquas medarbejdere stort tillykke med de nye faciliteter.

Jacob Nielsen udlært murersvend