Søgård Byg søger medarbejdere

Vi har meget travlt og søger faglærte og dygtige medarbejdere: 2 tømrersvende og 1 flisemurer, der kan arbejde selvstændigt. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdsområde:
Til udførelse af specielt tagarbejder og flisearbejder i forbindelse med opførelse af nye boliger og erhvervsbyggerier i hovedsageligt Syddanmark søger vi engagerede og dygtige medarbejdere.
Vi forventer, at I har erfaring med tømrerarbejde/flisearbejde og er en god kollega. I er ansvarsbevidste og stabile, arbejder struktureret og får noget fra hånden, har en høj arbejdsmoral og sætter en ære i at gøre tingene ordentligt.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor nye input og ideer. Vi er også en arbejdsplads med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer samt personlige og faglige udviklingsmuligheder. Bil stilles til rådighed. Løn efter kvalifikation.

Kontakt vores direktør Cristian Sander Hansen  på telefon 51960950 eller mail csh@soegaardbyg.dk

Team Nordschleswig - kvindelandsholdet

Søgård Byg sponsorerer kvindelandsholdet, der netop i denne uge 30 spiller om verdensmesterskabet 2021 i Østrig. Held og lykke til pigerne.

Søgård Byg oplever øget interesse for vores kvalitetsboliger og søger en engageret og udadvendt byggeleder til teamet.
Du bliver en vigtig del af Hus teamet ved Søgård Byg og får det overordnede ansvar for at bygge kvalitetshuset for vores kunder samt at have kontakten med bygherre fra første spadestik til du overdrager nøglen. Du bruger det meste af din dag på byggepladserne med daglig kontakt til samarbejdspartnere og underentreprenører. Din hverdag vil bestå af byggeledelse på de pågældende byggesager, opstartsmøder, byggetilsyn, tilrettelæggelse af tidsplaner, afkald af materialer og entreprenører, aflevering, mangelopfølgning og økonomistyrring.
Faglige kvalifikationer: Du har en håndværksmæssig baggrund gerne med en overbygning som bygningskoordinator eller bygningskonstruktør eller lignende. Du har erfaring fra byggebranchen.
Den perfekte kandidat:
· Er god til at kommunikere med både håndværkere, leverandører og kunder.
· Har kørekort, da du vil blive udstyret med firmabil.
· Arbejder struktureret, målrettet og selvstændigt.
· Kan bevare overblikket og have flere bolde i luften.
· Er troværdig, samarbejdsorienteret og pligtopfyldende.
Søgård Byg har leveret kvalitetsbyggeri siden 1989, se i øvrigt vores hjemmeside: www.soegaardbyg.dk
Søgård Byg A/S bygger kvalitetsboliger og arbejder med hoved- og totalentreprise og udfører alt inden for jord-, beton-, murer-, tømrer- og snedkerarbejde med egne håndværkere.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Cristian Sander Hansen på telefon 5196 0950. Ansøgning og CV sendes på CSH@Soegaardbyg.dk senest 13-08-2021. Ansættelse hurtigst muligt.

Åstrup Have

Efter arkitekt Norrøns tegninger har Søgård Byg A/S stået for opførelsen af byggeriet “Åstrup Have”, som nu er nomineret til Betonelement Prisen 2021. Læs mere på https://www.bef.dk/inspiration/betonelement-prisen/nominerede-2021/%C3%A5strup-have-i-haderslev/
Vi er meget stolte af at være del af dette projekt.

Søgård Byg satser grønt

I samarbejde med Rockwool opfører Søgård Byg A/S i nær fremtid et prøvehus, som stort set er energineutralt. Huset bygges med Rockwools Rockzero-koncept, som består af kombineret Rockwool og stålkonstruktion med en udvendig klimaskærm i mursten. Det bliver et unikt og energivenligt hus uden kuldebroer.

Byggegrunde i det skønne Søgård i et fuldt udbygget villakvarter – der er ingen byggepligt

Rantzausvej 6-8-10 i Søgård

Søgård er en af de smukkeste byer i Aabenraa Kommune. Her er skole, børnehave og masser af fritidsaktiviteter midt i den dejlige natur med kun 5 minutter til motorvejen. Nu sælger vi 3 attraktive grunde midt i et udbygget villakvarter i det mest eftertragtede område i byen, på Rantzausvej nr. 6, 8 og 10. Udbudspris kr. 295.000,00

Grundene ligger op til den skønneste natur, kun 5 minutter fra motorvejen.  De 3 grunde er byggemodnet, og der er betalt for vejanlæg, overkørsler, vejbelysning, kloaktilslutning og kloakbidrag, hovedkloak, vandtilslutning med tilslutningsafgift, udstykning samt el-stikledning ind på grunden.

Kontakt ejendomsmægler Evald Møller i dag på telefon 20 60 10 80, e-mail evm@evaldmoeller.dk

Aabenraa Fjord

Hvem drømmer om at vågne til denne udsigt hver morgen? Det gør vores bygherre, som har valgt at bygge på en af de allerbedste grunde ved Aabenraa Fjord. Søgård Byg A/S skal stå for at opføre deres drømmebolig med Aabenraas måske flotteste udsigt. Billedet viser, at støbearbejdet er godt i gang.
Kunne du tænke dig at vi skal bygge din drømmebolig, så kontakt Søgård Byg.

Søgård Byg

For Nina og Kurt Juhler skal vi i gang med at opføre en ny villa i Felsted. Kontrakten er lige underskrevet og vi glæder os til snart at skulle i gang. Billedet ovenfor viser Kjeld Hansen sammen med Nina og Kurt Juhler, der er ved at sætte sin underskrift på kontrakten. Billedet nedenfor viser, hvordan villaen kommer til at se ud, når den er færdig.

3D billeder af ny villa
Cristian Sander Hansen

Søgård Byg udnævner ny adm. direktør

Søgård Byg oplever stor efterspørgsel og er i en rivende udvikling.
Med denne store aktivitet og spændende kunder, der med nye ideer og drømme til deres byggerier sætter dagsordenen for fremtidens byggeri, ser vi ind i en fremtid, vi aktivt vil matche med den bedste rådgivning.

Derfor styrker vi organisationen ved, at vores projektchef Cristian Sander Hansen den 1. januar 2021 udnævnes til administrerende direktør.

Samtidig ønsker ejer Kjeld Hansen at fokusere sin indsats 100% på kunderne, og har derfor valgt at overgå til rollen som kunde- og salgsansvarlig, samtidig med at han indtræder som næstformand i bestyrelsen.

Vi ser frem til et 2021 med masser af aktivitet, spændende projekter og udvikling af virksomheden.

Søgård Byg ønsker alle et godt nytår.