Er i vores nye kollegaer? Vi har meget travlt og søger dygtige og engagerede jord-, beton- & kloakarbejdere og betonstruktører, der kan arbejde selvstændigt. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdsområde:
Til jord- og betonopgaver søger vi to engagerede og dygtige struktører/jord- og betonarbejdere.
Sammen med pladsformanden og de øvrige kollegaer vil du/I være med til at udføre jord-, beton- og kloakopgaver.
Vi arbejder i teams af to til tre medarbejdere, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde sammen med andre, og fungerer godt i et team.

Vi forventer, at du har erfaring med ovenstående og er en god kollega. Du er ansvarsbevidst og stabil, du arbejder struktureret og får noget fra hånden, har et godt maskinkendskab samt en relevant uddannelse som bygningsstruktør eller med tilsvarende erfaring. Du har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at gøre tingene ordentligt og kan lide at arbejde under åben himmel.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor dine input og ideer. Vi er også en arbejdsplads med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer samt personlige og faglige udviklingsmuligheder. Bil stilles til rådighed. Løn efter kvalifikation.

Kontakt vores projektchef Cristian Sander Hansen  på telefon 51960950 eller mail csh@soegaardbyg.dk

Søgård Byg A/S er et velrenommeret byggefirma med ca. 60 ansatte. Firmaet er grundlagt i 1989 og udfører alle former for byggeopgaver, alt lige fra opgaver i totalentreprise, hvor vi står for hele byggeriet til opgaver, hvor vi kun deltager med vores egenproduktion inden for tømrer-, murer- og betonopgaver.

Hjertelig tak til alle vore kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser

Hjertelig tak til alle vore kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser for samarbejdet i det forløbne år. Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Ny hal og administrationsbygning under udførelse, for Nordic System, Bramsted Alle 17, Middelfart. Totalentreprise af Søgård Byg A/S. Spær montage, udføres af Vollerup Smede.

Skal vi også bygge for din virksomhed? Få kompetent rådgivning og mest ud af din investering. Benyt dig af vores erfaring -så har du kompetente fagfolk med fra starten. Ring 7468 8317 og aftal et uforpligtende møde.

Hyggeligt hus kan købes i Kliplev. Se mere hos Nybolig på https://www.nybolig.dk/villa/6200/kirkegaardsvej/100311/8106

Leder I efter et fint og funktionelt hus af en overkommelig størrelse? Og vil I gerne bo i et hyggeligt bysamfund med nem adgang til E45? Så vil denne villa på Kirkegårdsvej 32 i Kliplev med stor sandsynlighed falde i jeres smag. Der er tale om en pæn og velholdt villa på 131 m2 i ét plan, som blandt andet rummer to regulære værelser og et moderne, åbent opholdsmiljø. Villaen er en oplagt startbolig for det unge par, men den er også perfekt til jer, der ønsker at flytte i et mindre og mere overskueligt hus. Villaen ligger på en 916 m2 stor hjørnegrund, der er enkelt anlagt med flisearealer og en nemt holdt baghave med græsplæne og grøn beplantning. På grunden er der desuden en carport. I kommer til at bo i en velfungerende stationsby, der både har skole, supermarked, idrætshal og børnehave. I byen er der også et rigtig godt foreningsliv, og på to minutter kan I nå ud på motorvejen, som bringer jer videre rundt i landet. Udefra præsenterer huset sig pænt med muret rødstensfacade og Decra ståltag, og indenfor er den tilsvarende fin. Rummene er møbleringsvenlige og behageligt lyse, og flere steder er der lagt flisegulve. Af samme grund er boligen også utrolig let at vedligeholde og rengøre. Foruden de to reelle værelser og den herlige opholdssektion får I et lyst flisebadeværelse med bruseniche samt et kombineret bryggers/teknikrum med plads til en vaskesøjle. I får herudover to disponible rum, hvoraf det ene er stort nok til at rumme cykler, redskaber og endda en ekstrastor fryser. Opholdsafdelingen består af en stue og et køkken-alrum i åben forbindelse, og herfra er der udgang til haven og det store terrasseareal.

Cristian Sander Hansen, Robert Paulsen og Michael Rasmussen er nu kommet med på holdet hos Søgård Byg A/S

Nye fagfolk hos Søgård Byg

Søgård Byg A/S har en stærkt stigende ordretilgang både inden for individuelle drømmehuse til kvalitetsbevidste huskøbere og i erhvervsbyggeri flere steder i landet. Virksomheden har senest ansat en række dygtige fagfolk med erfaring fra byggeri og projektledelse. Søgård Byg A/S beskæftiger i øjeblikket omkring 65 medarbejdere.
Cristian Sander Hansen, 50 år, er ansat som projektchef. Cristian Sander Hansen er uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han kommer fra en stilling som projektchef i et større sønderjysk entreprenørfirma.
Robert Paulsen, 56 år, er tiltrådt som projektleder. Robert Paulsen er uddannet tømrer, og han har bl.a. arbejdet som byggeleder ved større byggeprojekter i Sønderjylland og på Sjælland.
Michael Rasmussen, 47 år, er den nye tilbudsberegner hos Søgård Byg A/S. Michael Rasmussen kommer fra en stilling som beregner ved et beregnerbureau, og han har desuden en fortid som opmåler i 3F.

2 værelses lejlighed i Kliplev er ledig fra 1. januar 2020. Lejligheden er på 60 m² og består af et køkken i direkte forbindelse med stuen, et badeværelse og et soveværelse med indbyggede skabe. Der er mulighed for også at leje en carport og et redskabsrum.
Månedlig husleje kr. 3.490,00 + aconto til varme og vand kr. 750,00 – indskud er 3 måneders husleje.
Kontakt os på 74688317 eller post@soegaardbyg.dk for at høre mere eller for at få en aftale om besigtigelse.

Byggegrunde i det skønne Søgård i et fuldt udbygget villakvarter – der er ingen byggepligt

Rantzausvej 6-8-10 i Søgård

Søgård er en af de smukkeste byer i Aabenraa Kommune. Her er skole, børnehave og masser af fritidsaktiviteter midt i den dejlige natur med kun 5 minutter til motorvejen. Nu sælger vi 3 attraktive grunde midt i et udbygget villakvarter i det mest eftertragtede område i byen, på Rantzausvej nr. 6, 8 og 10. Priser fra 275.000 kr.

Grundene ligger op til den skønneste natur, kun 5 minutter fra motorvejen.  De 3 grunde er byggemodnet, og der er betalt for vejanlæg, overkørsler, vejbelysning, kloaktilslutning og kloakbidrag, hovedkloak, vandtilslutning med tilslutningsafgift, udstykning samt el-stikledning ind på grunden.

Kontakt Henrik Lindskou i dag på telefon 26 88 83 73, e-mail hl@soegaardbyg.dk

Løbehold med hvide t-shirts og gåhold med sorte t-shirts.

Vi deltog i aftes i DHL- Stafet i Aabenraa og her er vores hold. Vores løbehold kom ind som nr. 67 af over 600 hold. Det var rigtigt flot klaret.