Nybyggeri i Vejen

Villa

Renovering03

Siden 1874, da det danske jernbanenet kom til Vejen, har byen været en hyggelig stationsby beliggende mellem Esbjerg og Kolding. I dag er Vejen en middelstor by med knap 10.000 indbyggere, som flere flytter til, og byens placering i skøn natur, tæt på flere større byer, gør det attraktivt at bo der.

Vejen ligger centralt placeret i forhold til E20-motorvejen, hvilket gør det nemt at køre til byerne Esbjerg mod vest samt Kolding, Fredericia, Vejle og sågar Odense mod øst. Dermed er jobmulighederne mange for borgere i Vejen, ligesom byen byder på et attraktivt udbud af børneinstitutioner og skoler, hvor de små i familien kan tilbringe hverdagen, mens forældrene er på arbejde.

Der er vækst i antallet af indbyggere i Vejen. Derfor bliver der bygget nye huse i Vejen, og hvis I drømmer om at realisere jeres boligdrømme i Vejen, kan vi hos Søgård Byg A/S hjælpe jer med det perfekte resultat. Vi har specialiseret os i nybyggeri gennem mange år, så I trygt kan overlade ansvaret til os – sammen med jer skaber vi jeres drøm om et nybygget hus, der tilgodeser alle jeres krav om boligens ruminddeling og design.

Vælger I nybyggeri i Vejen, vil jeres dagligdag blive præget af et skønt familieliv. Når hverdagspligterne på arbejdet og i skolen er overstået, byder Vejen nemlig på blandt andet et kunstmuseum, bibliotek, en højskole og et af landets største motionscentre.

Hvis I vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med at realisere jeres drøm om det perfekte nybyggeri i Vejen, er I altid velkomne til at kontakte os.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk