Nybyggeri i Sønderborg

Villa

Renovering03

Sønderborg er en skøn by, hvor både familieliv og karrieredrømme bliver realiseret. Byen, der ligger i dejlige omgivelser og byder på skøn natur både til lands og til vands, er omringet af Als Sund, Sønderborg Bugt og Augustenborg Fjord, mens naturen til lands er præget af stejle skrænter, smukke strande og idylliske skove.

Hos Søgård Byg A/S kan vi hjælpe jer med nybyggeri i Sønderborg. Vi har specialiseret os i nybyg, og derfor kender vi vigtigheden af den moderne families behov og krav til en bolig. Så uanset hvad jeres drømme om et nybygget hus indebærer, kan vi hjælpe jer igennem hele processen fra de første skitser, til den sidste sten er lagt på drømmeboligen.

Hvis I vælger nybyggeri i Sønderborg, kommer I til at bo i en bolig i en skøn by, som er præget af attraktive arbejdspladser, et dynamisk erhvervsliv, gode børneinstitutioner og skoler samt et stort udvalg af kulturelle tilbud.

Dermed er hverdagen i Sønderborg en skøn ramme om familielivet, der også kan folde sig ud, når I ikke er hjemme i jeres nybyggede drømmebolig.

Sammen med jer kan vi skabe det perfekte hus, hvor alt fra de store linjer til de små detaljer bliver udarbejdet i fællesskab, så I får det nybyggeri, I ønsker. Vi samarbejder med førende arkitekter, og når byggeprocessen går i gang, er vi kvalitetsbevidste hele vejen igennem den, så det færdige resultat bliver jeres drømmehus.

Vil I høre mere om jeres muligheder for et nybygget hus, er I altid velkomne til at kontakte os for yderligere information, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, der kan realisere jeres drømme om nybyggeri i Sønderborg.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk