Nybyggeri i Aabenraa

Villa

Renovering03

Aabenraa er en skøn by, hvor jeres drømme om nybyggeri kan blive realiseret tæt på naturskønne omgivelser, kulturelle tilbud, gode karrieremuligheder, tilbud om børnepasning og skolemuligheder for alle.

Der bor omkring 60.000 mennesker i Aabenraa Kommune, hvilket gør kommunen til den niendestørste i Danmark. Byen Aabenraa ligger unikt placeret i smuk natur, hvor Aabenraa Fjord inviterer til badning og sejlads, mens fastlandsnaturen er præget af frodige bakker, idylliske skove og stejle skrænter, som familien kan udforske i dagligdagen.

Når hverdagspligterne på jobbet eller i skolen er klaret, er rammerne om familielivet det vigtigste for mange. Derfor stilles der ofte store krav til boligens indretning, funktion og design, og det kan vi hos Søgård Byg A/S hjælpe jer med. Vi kan realisere jeres boligdrømme med en skræddersyet løsning, hvor jeres nybyggeri i Aabenraa bliver personligt og unikt.

Aabenraa er placeret tæt på E45, så vejen til et bredt udvalg af jobmuligheder er lagt. Samtidig er Aabenraa Kommune i stor vækst, og Aabenraa Sygehus udbygges for omkring ,7 mia. Kroner med et nyt akutsygehus og psykiatrisygehus med omkring 2000 arbejdspladser.

Vi har specialiseret os i hele processen inden for nybyggeri, hvor tanken om nybyg bliver til virkelighed. Det er afgørende for det færdige resultat, at der er fokus på kvalitet igennem hele byggeprocessen, så jeres nybyggeri kan holde i mange år. Derfor bruger vi vores store erfaring til at skabe en nybygget drømmebolig med smukke og holdbare løsninger, der matcher jeres familie.

Vil I vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at realisere jeres drømme om et nybygget hus i Aabenraa, er vi altid klar til at fortælle mere.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk