Masser af liebhaveri for pengene i Vejen

Har du høje krav til dit hjem, er en liebhaverbolig i Vejen en oplagt mulighed for at få en skøn bolig til billige priser. Samtidig får du et hjem i en hyggelig stationsby, der ligger tæt på alt det, du skal bruge i hverdagen.

Mulighederne er mange

Der findes masser af liebhaverejendomme i Vejen. Søgård Byg A/S bygger liebhaverboliger der kan opfylde alle dine boligdrømme.

Når du flytter til Vejen, får du nemlig muligheden for at opbygge et skønt privatliv, der vil blive præget af en hyggelig stemning i byen, men også områdets mange muligheder er væsentlige at fremhæve.

Familielivet får de perfekte rammer for at fungere, da du finder et bredt udbud af gode daginstitutioner og skoler i hele området. Desuden byder Vejen på blandt andet et kunstmuseum, et bibliotek og et af landets største motionscentre, og måske er det derfor, er der er vækst i antallet af indbyggere i byen.

Tæt på jobmuligheder, erhverv og familie

Da Vejen ligger centralt placeret i forhold til E20-motorvejen, er det nemt at køre til eksempelvis Esbjerg mod vest samt Kolding, Fredericia, vejle og endda Odense mod Øst. På den måde er du altid tæt på et pulserende erhvervsliv, som du kan passe i dagligdagen.

Når der skal kobles af i fritiden, er Vejen også nem at komme til for familie og venner, hvis de ikke har bil. Vejen er nemlig en stationsby, og på den måde er byen både forbundet med resten af Danmark via vejnettet og togskinner.

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for en liebhaverbolig i Vejen, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Telefon: +45 74 68 83 17

E-mail: post@soegaardbyg.dk