Skønne liebhaverejendomme i Sønderborg

Sønderborg er en dejlig by at bo i. Området omkring byen er nemlig præget af gode muligheder for både karriereliv og aktiviteter i naturen, og med en liebhaverbolig i Sønderborg får du de bedste rammer for at nyde alle fordelene.

Byen ligger smukt placeret ved Als Sund, Sønderborg Bugt og Augustenborg Fjord, og på den måde er det at bruge vandet en naturlig del af at bo i Sønderborg – uanset om du er til sejlads, kajakroning eller strandliv.

Samtidig er naturen til lands omkring Sønderborg et skønt sted at bruge tid på en dejlig løbetur eller cykeltur, mens familien også kan nyde godt af eksempelvis en skovtur.

God balance mellem karriere og privatliv

I Sønderborg finder du en bred vifte af gode børneinstitutioner og skoler, så familiens børn trygt kan overlades, når dagligdagens andre gøremål er vigtige.

Sønderborg tilbyder også et dynamisk erhvervsliv og videnssamfund, som blomstrer i samme stil som i København og Aarhus i forhold til områdets størrelse, så hvis du drømmer om at starte karriere i det område, du bor i, er Sønderborg det perfekte sted.

En liebhaverbolig i Sønderborg er på den måde en god mulighed for at skabe det perfekte liv med god balance mellem din egen karriere og familielivet. Kulturliv som musikfestivaller, museer og parker er også en vigtig del af Sønderborgs identitet, og dermed er de lokale muligheder for at udforske og lære i højsædet.

Søgård Byg A/S bygger liebhaverboliger i Sønderborg, og vil du høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os for nærmere information.

 

Telefon: +45 74 68 83 17

E-mail: post@soegaardbyg.dk