Find din nye liebhaverbolig i Kolding

Drømmer du om en liebhaverbolig i en af landets skønneste byer, kan en liebhaverejendom i Kolding være det sted, hvor dine drømme bliver til virkelighed.

Kolding ligger i det populære trekantsområde i Østjylland, og byens mange muligheder afspejles i en pulserende bymidte, mens der ikke er langt til fantastiske naturoplevelser i hele området. Hos Søgård Byg A/S bygger vi liebhaverboliger i Kolding, så både små og store familier kan få glæde af de mange muligheder, byen og området byder på.

Naturlige omgivelser

Selvom Kolding by har knap 60.000 indbyggere, er hele Kolding Kommune et mekka for naturelskere. Kolding Fjord snor sig smukt ind i landet, og for bunden ligger Kolding med Koldinghus som byens store vartegn. Langs fjorden findes der smukke skove og dejlige bademuligheder, så når du køber en liebhaverbolig i Kolding, er der aldrig langt til hverken, natur, rigt dyreliv eller smuk udsigt.

I Kolding er du tæt på det meste

I trekantsområdet, som Kolding er en bærende del af, er der stor aktivitet og et væld af muligheder for erhverv. Byer som Vejle, Fredericia og Esbjerg ligger inden for en lille times kørsel fra Kolding, mens der ikke er ret meget længere til både Aarhus og Odense. På den måde er du aldrig langt væk fra et stort udbud af spændende jobmuligheder.

Til børnefamilien er der også et bredt udbud af gode institutioner og aktiviteter, så de yngste i familien både kan passe deres skole og få glæde af et aktivt fritidsliv.

Vil du høre mere om liebhaverboliger i Kolding, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Telefon: +45 74 68 83 17

E-mail: post@soegaardbyg.dk