Skønne liebhaverejendomme i Aabenraa

En moderne familie sætter store krav til hjemmet. Derfor er hus og beliggenhed ofte svært at få til at harmonere med forskellige krav og familiens budget, men i Aabenraa kan din familie få en skøn liebhaverbolig til en god pris, så både hus og adresse er i top.

Aabenraa er idyllisk og spækket med liv

Når du flytter til Aabenraa, får du muligheden for at udforske den skønne natur, der definerer området omkring byen. Aabenraa Fjord inviterer til badning og sejlads, og den omkringliggende fastlandsnatur er præget af frodige bakker, smukke skove og stejle skrænter, hvilket du og din familie kan få glæde af hver dag.

Samtidig er Aabenraa en hyggelig og livlig by, der byder på et godt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle aktiviteter, og på den måde kan alle i din familie finde masser af gode aktiviteter og gøremål i fritiden.

Erhvervsmuligheder og tilbud til børnene

Selvom det er skønt at være hjemme, når man har en liebhaverbolig at boltre sig i, så er en vigtig del af hverdagen, at der er styr på arbejdslivet og børnenes skolegang. I Aabenraa er du altid tæt på E45, som kan bringe dig hurtigt rundt til andre danske byer, hvis du ikke kan nøjes med de mange erhvervsmuligheder, Aabenraa byder på.

Desuden er byens mange institutioner, skoler og uddannelsessteder oplagte at bruge for familiens yngste, så du trygt kan passe dit arbejde og andre gøremål.

Liebhaverboliger til salg

Hos Søgård Byg A/S kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige liebhaverbolig i Aabenraa. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere, så du kan realisere drømmen om skønt liebhaveri i en af landets dejligste byer.

 

Telefon: +45 74 68 83 17

E-mail: post@soegaardbyg.dk