En attraktiv arbejdsplads for gode fagfolk

Søgård Byg er en attraktiv arbejdsplads for gode fagfolk. Vi skaber drømmehuse til kræsne huskøbere, der sætter pris på godt håndværk og kvalitetsmaterialer.

Du får gode udviklingsmuligheder blandt dygtige kolleger, og du bliver en del af et fagligt stærkt hold med orden i tingene. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på post@soegaardbyg.dk

funkisvilla teknisk designer

Vi har meget travlt hos Søgård Byg A/S og søger derfor endnu en dygtig teknisk designer / bygningskonstruktør.
Vi søger én til at arbejde med optegning og projektering af mange forskellige byggerier, mest nye individuelle, spændende villaer, men også erhvervsbygninger samt vores øvrige opgaver inden for bygningsarkitektur.
Du behersker til fulde brug af REVIT.
Du har erfaring fra byggebranchen.
Du er akkurat, detaljeorienteret og ansvarsbevidst og helt klar over, at det du tegner og målsætter, danner grundlaget for håndværkernes arbejde og det færdige resultat.
Du er struktureret, stabil, fleksibel har et godt overblik samt god humor.
Det er en fordel, at du er bosat i en rimelig afstand fra vores kontor i Søgård.
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør over for dine input og ideer. Vi er også en arbejdsplads med ordnede forhold og motiverede og dygtige kollegaer. Der er mulighed for samt personlige og faglige udviklingsmuligheder. Løn efter kvalifikation.

Spørgsmål rettes til Cristian Sander Hansen på telefon 51960950 eller pr. email på csh@soegaardbyg.dk

Er i vores nye kollegaer? Vi har meget travlt og søger dygtige og engagerede jord-, beton- & kloakarbejdere og betonstruktører, der kan arbejde selvstændigt. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdsområde:
Til jord- og betonopgaver søger vi to engagerede og dygtige struktører/jord- og betonarbejdere. Sammen med pladsformanden og de øvrige kollegaer vil du/I være med til at udføre jord-, beton- og kloakopgaver.
Vi arbejder i teams af to til tre medarbejdere, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde sammen med andre, og fungerer godt i et team.

Vi forventer, at du har erfaring med ovenstående og er en god kollega. Du er ansvarsbevidst og stabil, du arbejder struktureret og får noget fra hånden, har et godt maskinkendskab samt en relevant uddannelse som bygningsstruktør eller med tilsvarende erfaring. Du har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at gøre tingene ordentligt og kan lide at arbejde under åben himmel.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor dine input og ideer. Vi er også en arbejdsplads med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer samt personlige og faglige udviklingsmuligheder. Bil stilles til rådighed. Løn efter kvalifikation.

Kontakt vores projektchef Cristian Sander Hansen  på telefon 51960950 eller mail csh@soegaardbyg.dk

Søgård Byg A/S er et velrenommeret byggefirma med ca. 60 ansatte. Firmaet er grundlagt i 1989 og udfører alle former for byggeopgaver, alt lige fra opgaver i totalentreprise, hvor vi står for hele byggeriet til opgaver, hvor vi kun deltager med vores egenproduktion inden for tømrer-, murer-, kloak- og betonopgaver.