En attraktiv arbejdsplads for gode fagfolk

Søgård Byg er en attraktiv arbejdsplads for gode fagfolk. Vi skaber drømmehuse til kræsne huskøbere, der sætter pris på godt håndværk og kvalitetsmaterialer.

Du får gode udviklingsmuligheder blandt dygtige kolleger, og du bliver en del af et fagligt stærkt hold med orden i tingene. Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på post@soegaardbyg.dk

Er i vores nye kollegaer? Vi har meget travlt og søger dygtige og engagerede jord-, beton- & kloakarbejdere eller betonstruktører, der kan arbejde selvstændigt. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdsområde:
Til betonopgaver søger vi to engagerede og dygtige struktører/betonarbejdere, gerne et makkerpar.
Sammen med pladsformanden og de øvrige kollegaer vil du/I være med til at udføre støbe- og murerarbejder, samt betonarbejder og in situ støbninger.
Vi arbejder i teams af to til tre medarbejdere, og derfor er det vigtigt, at du kan arbejde sammen med andre, og fungerer godt i et team.

Vi forventer, at du har erfaring med ovenstående og er en god kollega. Du er ansvarsbevidst og stabil, du arbejder struktureret og får noget fra hånden, et godt maskinkendskab samt en relevant uddannelse som bygningsstruktør. Du har en høj arbejdsmoral, sætter en ære i at gøre tingene ordentligt og kan lide at arbejde under åben himmel.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra manden på pladsen til chefen på kontoret, hvor vi er lydhør overfor dine input og ideer. Vi er også en arbejdsplads med ordnede forhold, motiverede og dygtige kollegaer samt personlige og faglige udviklingsmuligheder. Bil stilles til rådighed. Løn efter kvalifikation.
 
Kørekort:

B(Almindelig bil), eller gerne BE(Almindelig bil med stort påhængskøretøj)

Kontakt projektchef Per Laustsen på pl@soegaardbyg.dk eller på mobil 21771074.