Huse til salg i Kolding

Villa

Find dit nye hjem i Kolding

Flyt til Kolding, og find dit næste hus i trekantområdet. Her er det muligt at få både storby og naturområder lige i nærheden. Naturen er præget af bakker, dale, skove og kystlinjen mens der boligmæssigt tilbydes alt fra ejerlejlighed til et lille landhus.

Renovering03

Kolding er primært kendt som en kreativ design by med Designskole, men den har meget mere at tilbyde. Byen byder på både kulturliv og shopping, og er præget af en storbystemning, der har rigtig meget at tilbyde byens beboere.

Med sine 57.540 indbyggere er Kolding den største by i Kolding Kommune. Kolding Kommune er med sin placering tæt på mange af Jyllands største byer. Der er blandt andet 30 km til både Fredericia og Vejle og 70 km Esbjerg. Der er derfor mulighed for at få en karriere hos nogle af Danmarks største virksomheder.

Naturen flytter med

Kolding Kommune ligger ud til Lillebælt og har derfor en smuk kystlinje, der er med til at tage naturen med ind i byen. Kolding by ligger derudover i bunden af Kolding Fjord, og byen har både skove, bakker og dale. Det er derfor muligt at finde et sted at bo, der er tæt på byen og samtidig tæt på enten skov eller vand.

Eftersom Kolding er præget af den smukke natur, så er der også mange muligheder for ferskvandsaktiviteter i blandt andet Kolding Å og de omkringliggende søer. Den flotte natur byder også på et rigt fugle- og dyreliv i både løvskov, bøgeskov eller granskove.

Find drømmehuset i Kolding

Udover den flotte natur, så byder Kolding også på flotte villaer og parcelhuse. I de omkringliggende småbyer er huse/byggegrundene billigere end så mange andre steder. Der er gode muligheder for børnefamilier, og mange steder er der garanteret børnepasning. Der er nem adgang til skole, indkøb, fritidsaktivitet og god offentlig transport til Kolding midtby. Derudover er der et stort sammenhold i de mindre byer, der er med til at gøre det attraktivt for især de yngre familier, der ønsker at bære en del af de lokale initiativer. Det er nemt at få nye bekendtskaber gennem blandt andet sporten.