Arkitekt hus i Kolding

Kolding er et knudepunkt i Danmark og en del af trekantområdet, hvor byer og naturområder begge er lige i nærheden. Det er nemt at komme til både Fredericia, Vejle, Odense og Esbjerg som alle ligge under en times kørsel væk. Denne placering i landet åbner op for mange jobmuligheder. Placeringen i forhold til jobmuligheder såvel som nærheden til skov, vand og by gør Kolding til et attraktivt sted at bo.

Når huskøb står på programmet et der mange faktorer der skal tages højde for. Et hus har måske den perfekte placering, men ikke den helt optimale indretning i forhold til familiens ønsker, eller omvendt kan huset være helt perfekt, hvorimod placeringen ikke opfylder de ønsker familien har. Skal man så gå på kompromis med det ene eller andet og hvad er så vigtigst, at alle kan få et værelse hver eller at børnene selv kan cykle i skole?

Ikke nødvendigt at gå på kompromis

Med Søgård Byg A/S er det ikke nødvendigt at gå på kompromis. I kan få lige nøjagtigt det hus i drømmer om, indrettet præcis efter jeres behov, på en grund i selv vælger, så både placeringen og indretningen dækker jeres behov. Når Søgård Byg A/S står for byggeprojektet er du sikker på at have medbestemmelse igennem hele projektet, og vi arbejder sammen med de bedste arkitekter, der med stor dygtighed kan realisere jeres drømmehus. Et arkitekttegnet hus Kolding bliver bygget i materialer i god kvalitet, og med et fokus på at være energi- og ressourcebesparende. Dette indebærer blandt andet lavenergiruder og varmegenvindingsanlæg. Når I får en arkitekt til at tegne jeres hus drager i også fordel af dennes ekspertise netop inden for valg af materialer og fagligheden inden for indretning, så kvadratmeterne bliver udnyttet til det fuldeste og huset derfor opfylder alle jeres ønsker og mere til.