Nybygget arkitekt hus Haderslev

Haderslev er en by med muligheder for hele familien. Der er børneinstitutioner, skoler og mulighed for videregående uddannelse samt under en times kørsel til mange store virksomheder, der tilbyder gode arbejdsmuligheder. Hvad der er vigtigt når man skal finde et ny hjem er ikke kun job- og skolemuligheder, men også mulighederne for weekend aktiviteter. Haderslev er en kommune fyldt med historie som kan opleves i Haderslev Historisk Handelsby, den gamle bydel og Gram Slotsby. Udover de historiske seværdigheder er Haderslev også så godt placeret i landet at der nemt er adgang til både vand, skov og by.

Et arkitekttegnet hus Haderslev er en god måde at få allermest ud af at bo i Haderslev. Som nævnt er der stort set ikke det, du ikke kan i Haderslev, så det eneste der mangler for at din familie er klar til at flytte dertil er det helt perfekte hjem.

Søgård samarbejder med førende arkitekter

Søgård Byg A/S samarbejder med førende arkitekter, men det vigtigste i processen er at jeres ønsker bliver sat i højsædet. Vi sørger for at hver kvadratmeter i huset bliver udnyttet på bedst mulig måde, og vi holder jer naturligvis orienteret undervejs i forløbet. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, hvilket der kan gøre i så stort et projekt, bliver I kontaktet inden en beslutning bliver taget, på denne måde er I hele tiden involveret i byggeprocessen. Vi har næsten 30 års erfaring i at styre byggeprojekter i alle størrelser, og inden processen overhovedet går i gang, står vi til rådighed til at analysere jeres behov og rådgive jer om hvilken boligtype, der vil passe bedst til de behov for at skabe jeres drømmehus. Vi helmer ikke før alle de tekniske detaljer er i orden, og vi er først tilfredse når vi er sikre på at byggeriet har opfyldt jeres ønsker og kan være jeres hjem i mange år.