Det er en af de smukkeste funkisvillaer vi nogensinde har opført

Direkte ned til det smukke Alssund i Sønderborg ligger en stribe usædvanlige kvalitetsvillaer. Hele husrækken er opført af Søgårdbyg A/S. Fornylig kunne direktør Kjeld Hansen fra virksomheden overdrage nøglerne til Nordvesthavnsvej 40 B til bygherren, ægte- parret Anne og Bjarne Daugaard.

Bjarne Daugaard har drevet forretning i København i en årrække, og ægteparret har boet på nogle af de skønneste steder i Danmark, bl.a. på Samsø. Nu har de valgt at slå sig ned i et pragtfuldt nybyggeri, lige ned til vandet ved Alssund. De nyder de skønne omgivelser i det markante byggeri, der udgør deres nye hjem – og direktør Kjeld Hansen fra Søgård Byg A/S er stolt over det færdige resultat.

Flytter få meter
Anne og Bjarne Daugaard har tidligere boet nogle få huse fra deres nuværende bolig, og de var helt trygge ved at overlade byggeriet til Kjeld Hansen – for Søgård Byg A/S havde nemlig også ansvaret for opførelsen af deres tidligere bolig.

Styr på kvaliteten
“Vi har igennem årene lært Søgård Byg A/S at kende som en pålidelig og ordholdende virksomhed”, fastslår Bjarne Daugaard og fortsætter: “Søgård Byg A/S er meget kvalitetsbevidste og lægger vægt på at holde aftaler. Det har stor betydning, når et kompliceret byggeri med mange slags håndværkere og leverandører skal være færdigt til tiden i den aftalte kvalitet”.

Konstruktiv dialog
Vi sidder i den store stue med et fantastisk panorama fra havnefronten i Sønderborg til markerne langs Alssund. “Vi har selvfølgelig diskuteret detaljer og fået ændret et par mindre ting i forhold til den oprindelige plan”, fortæller Bjarne Daugaard og fortsætter: “Men vi har haft en rigtig god dialog igennem hele byggeprocessen, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Søgård Byg A/S også denne gang”.

Sammen kan vi skabe et unikt drømmehus efter jeres ønsker.

Kontakt os helt uforpligtende og lad os få en spændende snak om jeres ideer til et drømmehus.