For tredje gang

”Tak for alt den hjælp, råd og vejledning, vi har fået i opstarten af vores byggeri”.
Sådan stod der på det kort der fulgte med den slik-kurv vi forleden fik fra en af vores kunder. Kurven var fra Jacob og Vicky, der nu er gået i gang med deres tredje husbyggeri sammen med Søgård Byg.
“I har i den grad gjort jeres, så vores ønsker til huset er blevet opfyldt. Vi glæder os til næste skridt i processen”, fortsætter kortet.
Det første hus Søgård Byg byggede sammen med Jacob og Vicky, var et traditionelt hus, hvor bygherren selv lavede en del af arbejdet. Det andet hus var lidt mere specielt, da det var helt sort og havde ensidig taghældning.
Det første hus blev solgt med en fin fortjeneste og nu er det andet hus også solgt. Begge huse var nemme at sælge, fordi de var lavet ordentligt.

Det nye hus, som Jacob og Vicky skal have bygget, er igen større og med nye udfordringer for Søgård Byg. Det blir’ et hus med flere vinkler og med muligheder for flere terrasser. Huset bliver med loft til kip og der bliver kun anvendt de bedste materialer. Lige et hus efter Søgård Bygs smag.

Som Vicky siger: “Vi har valgt Søgård Byg igen, da de lytter til vores behov og ønsker. Og så kommer de selv med gode ideer og muligheder, der sikrer, at vores ønsker kan realiseres”.

Kjeld Hansen fra Søgård Byg siger beskedent, “Det er altid dejligt, når kunder kommer tilbage for at få os til at hjælpe dem med at bygge deres næste hus. Det ser vi som det bedste bevis på, at det lykkedes os sidste gang, og at vores kunde har sat pris på det ekstra skridt vi gerne går for at sikre, at kunden bliver glad for sit nye hjem”.

Første byggemøde på kontoret hos Søgård Byg

3D print af det ny hus

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar