Søgård Byg A/S støtter gerne op om vores trofaste medarbejders gode initiativer, især hvis de selv vælger at knokle og cykle i en god sags tjeneste. Vores medarbejder, tømrersvend Mogens Beck, cykler til fordel for Sleroseforeningen.

Vi hjælper gerne med at blive klogere på sclerose og komme denne forfærdige sygdom til livs.

Cykelnerven er Scleroseforeningens Tour de France-inspirerede cykelløb, som hvert år i juni sender hundredevis af dedikerede cykelryttere fra hele landet af sted mod de franske bjerge. Her cykler de til tops på en stribe stejle bjerge kun få uger, inden Tour-feltet lægger vejen forbi de præcis samme bjergtinder. Målet med det hele er at indsamle penge til forskning i sclerose og sætte fokus på sygdommen.

Når de professionelle ryttere rammer Alpernes klassiske bjergetaper til allersidst i årets Tour de France, har Cykelnervens ryttere allerede været til tops på en række af de samme bjerge, herunder det 2.642 m høje Col du Galibier.

Ud over at være passionerede cykelryttere har Cykelnervens deltagere endnu en ting til fælles. De kæmper alle sammen benhårdt for at samle penge ind til forskning i sclerose og skabe opmærksomhed omkring sygdommen. De har brugt månedsvis på træning og indsamling til forskning, inden turen endelig kunne gå til Frankrig. Og de mange ryttere, som er fordelt på ni hold fra hele landet, slog alle tidligere rekorder med et samlet indsamlingsresultat på ca. 6 millioner kroner.

Søgård Byg A/S sponsorerer Cykelnerven 2020.

Cykelnerven