Byggeleder til Region Sydjylland og Fyn

Søgård Byg oplever øget interesse for vores kvalitetsboliger og søger en engageret og udadvendt byggeleder til teamet.
Du bliver en vigtig del af Hus teamet ved Søgård Byg og får det overordnede ansvar for at bygge kvalitetshuset for vores kunder samt at have kontakten med bygherre fra første spadestik til du overdrager nøglen. Du bruger det meste af din dag på byggepladserne med daglig kontakt til samarbejdspartnere og underentreprenører. Din hverdag vil bestå af byggeledelse på de pågældende byggesager, opstartsmøder, byggetilsyn, tilrettelæggelse af tidsplaner, afkald af materialer og entreprenører, aflevering, mangelopfølgning og økonomistyrring.
Faglige kvalifikationer: Du har en håndværksmæssig baggrund gerne med en overbygning som bygningskoordinator eller bygningskonstruktør eller lignende. Du har erfaring fra byggebranchen.
Den perfekte kandidat:
· Er god til at kommunikere med både håndværkere, leverandører og kunder.
· Har kørekort, da du vil blive udstyret med firmabil.
· Arbejder struktureret, målrettet og selvstændigt.
· Kan bevare overblikket og have flere bolde i luften.
· Er troværdig, samarbejdsorienteret og pligtopfyldende.
Søgård Byg har leveret kvalitetsbyggeri siden 1989, se i øvrigt vores hjemmeside: www.soegaardbyg.dk
Søgård Byg A/S bygger kvalitetsboliger og arbejder med hoved- og totalentreprise og udfører alt inden for jord-, beton-, murer-, tømrer- og snedkerarbejde med egne håndværkere.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Cristian Sander Hansen på telefon 5196 0950. Ansøgning og CV sendes på CSH@Soegaardbyg.dk senest 13-08-2021. Ansættelse hurtigst muligt.