Byggegrunde i Sønderborg

Villa

Køb byggegrund i Sønderborg

Drømmer I om at starte et skønt familieliv i en kommune, hvor der er mulighed for udfoldelse både privat og i karrierelivet, så er det ideelt at flytte til Sønderborg.

Renovering03

I Sønderborg Kommune finder du i øjeblikket attraktive byggegrunde, hvor familien kan udleve drømmen om et skønt privatliv i dejlige omgivelser. Sønderborg er nemlig en by, hvor der både findes skøn natur til lands og til vands. Byen er omringet af vand, så hvis du elsker at kunne bruge de danske kyster, er der rig mulighed for at gøre det i Sønderborg, da der både er udsigt over Als Sund og Sønderborg Bugt mod syd og vest fra byen, mens Augustenborg Fjord kan nydes med et kig mod nordøst.

Selvom du aldrig er langt fra kysten i Sønderborg, byder det smukke landskab også på et imponerende fastland, der med stejle skrænter, smukke strande, stemningsfulde skove og dansk idyl indbyder til at bruge naturen på alle årstider.

I kommunen findes der gode børneinstitutioner og skoler, så de små i familien kan blive passet og lære nye ting, mens forældrene passer dagligdagens pligter.

Sønderborg Kommune rummer en bred vifte af attraktive arbejdspladser, hvor et dynamisk erhvervsliv og videnssamfundet blomstrer i samme stil som i København og Aarhus, i forhold til områdets størrelse, hvilket danner grundlag for en strålende fremtid med vækst, velfærd og velstand.

Vælger I at etablere jer på en af de attraktive byggegrunde i Sønderborg, er der heller ikke langt til hverken kultur eller andre dejlige byer, hvis I får brug for en weekendtur med afslapning og nærvær. I sommermånederne er der et væld af musikfestivaler at gå til, og Danmarks tredjestørste revy, Sønderborg Sommer Revy, er altid et stort tilløbsstykke. Tæt på Sønderborg ligger også Augustiana Skulpturpark, som, udover at være Danmarks største skulpturpark, også er en enestående kombination af kunst- og naturoplevelser. Desuden er Hamborg blot 2,5 times kørsel fra Sønderborg, mens en tur til Aarhus eller Odense snildt kan tilbagelægges på under 2 timer.

Vil I høre mere om byggegrunde i Sønderborg, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk