Byggegrunde i Tønder

Villa

Køb byggegrund i Tønder

Er I på udkig efter den perfekte byggegrund til drømmehuset, er Tønder en oplagt mulighed for jer, hvis I sætter pris på at bo i et område med et smukt og unikt naturliv i kombination med en attraktiv beliggenhed, der byder på gode jobmuligheder og et sundt uddannelsessystem.

Renovering03

Tønder, som er Danmarks ældste købstad, er hovedby i Tønder Kommune, der ligger smukt placeret i den vestlige del af Sønderjylland, helt tæt på grænsen til Tyskland og lidt øst for den smukke Nationalpark Vadehavet. Med andre ord er Tønder Kommune et område, hvor forskellige sprog præger dagligdagen, mens det er muligt at nyde skøn natur sammen med familien.

Med en byggegrund i Tønder kommer I helt tæt på grænselandet mellem Danmark og Tyskland, og derfor er mulighederne for at skabe sig et liv med både mulighed for karriere og privatliv gode. Tønder ligger forholdsvis tæt på byer som Hamborg, Flensborg, Odense og Aarhus, der alle kan nås inden for en overkommelig køretid på motorvejsnettet, der ligger tæt på byen.

I Tønder findes allerede mange typer boliger, men vælger I i stedet at investere i en billig byggegrund, kan I realisere drømmen om jeres helt egen og unikke bolig, der kan danne rammen om et skønt familieliv, der både byder på gode jobmuligheder, et velfungerende offentligt system og ikke mindst skønne aktiviteter sammen i den smukke natur.

Tønder, der ligger bare 5 km. Fra den dansk-tyske grænse, har omkring 8000 indbyggere. Byen er en moderne skole- og erhvervsby, hvor blandt andet aluminiumsbearbejdning, støbefabrikker og et aktivt handelsliv er kombineret med smuk og gammel arkitektur i byens kerne.

I Møgeltønder, som ligger blot 4 km. Fra Tønder, findes både dagshospital, gymnasium, HF, VUC, handelsgymnasium og teknisk gymnasium, så der er rig mulighed for at skabe de bedste vilkår for børn og unge, der vokser op i det skønne område. Tønder er også kendt for den traditionsrige Tønde Festival, der hvert år tiltrækker mange besøgende, der kommer for at nyde folke- og jazzmusikken i smukke omgivelser.

Foruden et rigt natur- og kulturliv er Tønder præget af et velfungerende erhvervsliv med mange små og mellemstore virksomheder samt enkelt store virksomheder, der binder Tønder sammen med hele Danmark og resten af Europa.

Vil I høre mere om byggegrunde i Tønder, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk