Byggegrunde i Kolding

Villa

Køb byggegrund i Kolding

Vil I gerne udleve drømmen om at bygge en bolig lige efter jeres smag i et område med gode fremtidsudsigter, er en byggegrund i Kolding lige noget for jer. Kolding Kommune er nemlig en kommune med ambitioner og visioner om at skabe de bedste rammer for de borgere, som bor der.

Renovering03

Kolding by ligger smukt i bunden af Kolding Fjord. Naturomgivelserne ved byen er attraktive for alle der elsker fritidsaktiviteter udendørs, både til lands og til vands. Den idylliske fjord bugter sig igennem et frodigt landskab, som både indbyder til gåture, løbeture og en tur på mountainbiken.

De naturlige fordele ved at købe en byggegrund i Kolding bliver endnu bedre, når man kigger nærmere på byens og kommunens placering i Danmark. Kolding er nemlig en vigtig del af trekantsområdet, som dannes af Kolding, Vejle og Fredericia. Placeringen på landkortet giver gode muligheder for at gøre karriere, fordi både Fredericia, Vejle, Odense, Esbjerg, Odense og Aarhus kan nås i bil på op til en times kørsel.

Kolding Kommune har sat en målrettet indsats i gang, som skal sikre at kommunen bliver særligt kendt for design og iværksætteri, ligesom Kolding skal være en studieby, der er attraktiv for såvel unge som voksne.

De ambitiøse fremtidsplaner kommer til at præge livet for borgerne i Kolding Kommune, men hvis I investerer i en byggegrund i Kolding, får I også muligheden for at fordybe jer i den store historie og kultur, der præger byen og området. Koldinghus, der er et af byens vartegn, blev grundlagt i 1200-tallet og var gennem flere århundreder et vigtigt kongeslot i Danmark. Slottet brændte i 1808, men siden er det blevet smukt restaureret, så besøgende nu kan nyde den historiske attraktion. Kolding byder desuden på andre kulturelle muligheder, så hvis I er interesseret i eksempelvis koncerter eller museer, er mulighederne også mange.

Udover skønne aktiviteter og attraktioner, som I kan bruge fritiden på, er dagligdagens væsentligste institutioner også at finde i Kolding, hvor der både er et bredt udvalg af børnehaver og skoler, mens Kolding midtby er et hyggeligt sted at handle ind – både når der skal købes dagligvarer eller specialprodukter.

Vil I høre mere om byggegrunde i Kolding, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk