Byggegrunde i Haderslev

Villa

Køb byggegrund i Haderslev

Haderslev er en skøn og smuk domkirkeby, der ligger idyllisk mellem Haderslev Fjord mod øst og Haderslev dam mod vest. De mange muligheder i byen gør det attraktivt for hele familien at bo der, fordi der både er et bredt udvalg af børneinstitutioner, skoler og videregående uddannelser, samtidig med at der er gode arbejdsmuligheder at finde.

Renovering03

De naturskønne omgivelser og favorable forudsætninger for at skabe sig et liv i Haderslev bliver ikke værre af, at det er muligt at realisere sine boligdrømme i byen. Hos Søgård Byg tilbyder vi nemlig attraktive byggegrunde i Haderslev til overkommelige priser, så familielivet kan blomstre i de bedst mulige rammer.

I Haderlev Kommune, der i 2007 opstod ved en sammenlægning af seks kommuner og sogn, findes der et stort udvalg af aktiviteter, som både sikrer en rig kulturarv, blandet andet med den smukke domkirke placeret i Haderslev, samt en bjergtagende natur, der bare venter på at blive udforsket.

Bymidten i Haderslev er smuk og består af en velbevaret bydel med over 400 års bygningshistorie. Domkirken står prægtigt midt i gågaden og er byens stolte vartegn. Naturen omkring Haderslev er naturligvis præget af fjorden og dammen, men I vil også kunne nyde et rigt dyreliv og planteliv i de frodige bakker i hele kommunen. Desuden findes der et stort udvalg af fritidsaktiviteter, som både indbyder til sportslig aktivitet, kreative udfoldelser eller et besøg ved en af kampene hos SønderjyskE, der både har hold i toppen af dansk fodbold, ishockey og håndbold.

Med en byggegrund i Haderslev får I med andre ord muligheden for at skabe et dejligt liv, der både indbyder til samvær og nærvær hjemme i drømmeboligen, mens det også er muligt at nyde de mange tilbud, der er i hele kommunen.

I Haderslev Kommune findes også andre dejlige byer såsom Vojens, der midt i kommunen er et trafikalt knudepunkt, men også Gram, som med Gram Slot er et vigtigt kulturelt mekka. Haderslev Kommune byder også på en række monumenter til ære for de faldne danskere i de to store verdenskrige, der har præget historien mellem Danmark og Tyskland.

Hele grænselandet er desuden en stor del af området omkring Haderslev, og ikke mindst er også det tyske mindretal i Nordslesvig en vigtig del af lokalbefolkningen. Dermed kan både børn og voksne drage fordel af et flersproget samfund, der kan gavne sociale og jobmæssige muligheder fremadrettet.

Vil I høre mere om byggegrunde i Haderslev, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk