Byggegrunde i Esbjerg

Villa

Køb byggegrund i Esbjerg

I Esbjerg kan I udleve drømmen om at bygge jeres ønskebolig på den perfekte byggegrund. Esbjerg Kommune er en af Danmarks største kommuner med omkring 116.000 indbyggere, og i Esbjerg, der er kommunens hovedby, vokser befolkningstallet. Og det forstår man godt.

Renovering03

Byen ligger nemlig skønt i den vestligste del af Danmark, hvor smuk og indbydende natur omgiver en pulserende by, der både er kendt for et stærkt erhvervsliv og handel.

Hvis I vælger at investere i en byggegrund i Esbjerg, kan I være sikre på, at både familiens børn og voksne får de helt rette rammer for en skøn dagligdag, der er præget af gode børnehaver og skoler, et stærkt erhvervsmarked med gode jobmuligheder og ikke mindst et hav af fritidsaktiviteter, som kan bruges af såvel unge som gamle.

Naturen omkring Esbjerg er smuk. De unikke vesterhavsstrande ligger helt tæt på byen, og den vestjyske natur er nem at komme til, både på gåben, på cykel og i bil. Tæt på Esbjerg ligger den populære ferieby Blåvand, og de mange turister, der år for år besøger området omkring Esbjerg, er med til at bakke op om, at et rigt kulturliv også blomstrer i Esbjerg kommune.

Et af Esbjergs varemærker er også industrihavnen, der har skabt mange arbejdspladser til mange mennesker gennem tiden. Esbjerg er Vestkystens hovedstad, og derfor er der også gode forbindelser til og fra byen, selvom man ikke har bil. Der kører nemlig både busser og tog, så I nemt kan komme rundt til resten af Danmark.

I Esbjerg finder I også gode børneinstitutioner, skoler og videreuddannelse, så familiens unge også kan nyde godt af kommunens mange tilbud, der klæder dem på til en fremtid med udvikling, tilgængelighed, sammenhængskraft og erhvervsudvikling. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde byggegrunde i Esbjerg, som alle i familien kan nyde godt af.

Esbjerg Kommune er desuden stærkt fokuseret på et af tidens mest omtalte emner, nemlig grøn energi, og her skal Esbjerg være en specialiseret by i blandt andet vind- og bølgeenergi.

Vil I høre mere om byggegrunde i Esbjerg, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk