Byggegrunde i Aabenraa

Villa

Køb byggegrund i Aabenraa

Har I ønsker om at bygge jeres drømmebolig i en by, hvor skøn natur, kulturelle tilbud og et velfungerende samfund præger dagligdagen, så er en byggegrund i Aabenraa den oplagte løsning.

Renovering03

I Aabenraa Kommune, hvor der bor omkring 60.000 mennesker, finder I indbydende byggegrunde, som ligger tæt på både skøn natur, et hav af kultur- og fritidsaktiviteter og ikke mindst et væld af karrieremuligheder og gode tilbud om børnepasning og ungdomsuddannelser.

Byen ligger i den arealmæssigt niendestørste kommune i Danmark, og dens unikke beliggenhed i grænselandet og tæt på Tyskland åbner op for masser af muligheder for oplevelser sammen med familien, som I nemt kan tage af sted på via E45, som er en dominerende pulsåre i det danske og europæiske trafiksystem.

Naturen i Aabenraa Kommune er præget af den smukke Aabenraa Fjord, der indbyder til sejlads og badning på en af de mange attraktive strande med Blå Flag. Den omkringliggende natur på fastlandet er præget af et smukt landskab med smukke bakker, idylliske skove, stejle skrænter og et stort udbud af veldisponerede cykelstier, så familien kan udforske området og nyde fælles aktiviteter sammen.

Udover at ligge tæt på den danske natur i sin skønneste udgave, ligger vores byggegrunde i Aabenraa også i et område præget af et pulserende erhvervsliv, hvor den gode infrastruktur danner arbejdsplads for chauffører, der transporterer både personer og gods videre til hele verden. Desuden er sundhedssektoren i Aabenraa Kommune i eksplosiv vækst, da sygehuset i Aabenraa udbygges for omkring 1,7 mia. Kroner med et nyt akutsygehus og et nyt psykiatrisygehus med i alt 2000 arbejdspladser, mens rammerne for iværksættere og andre fagligheder også er gunstige og attraktive.

Med den centrale placering tæt ved E45 er Aabenraa også en by, man nemt og hurtigt kan tage af sted på weekendtur fra. Både tyske byer som skønne Flensborg og pulserende Hamborg ligger ganske tæt på, samtidig med at I nemt kan drage på opdagelse i resten af Danmark.

Vil I høre mere om byggegrunde i Aabenraa, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +45 74688317
E-mail: post@soegaardbyg.dk