Huse til salg i Aabenraa

Villa

Flyt til smukke og spændende Aabenraa

Aabenraa kan næsten opfylde alle dine ønsker om en idyllisk hverdag med plads til børnefamilien. Byen er placeret i bunden af Aabenraa fjord, og er omkredset af den flotte natur. Den sønderjyske by er en del af grænselandet og emmer af nye muligheder.

Renovering03

Den Sønderjyske by Aabenraa er placeret i bunden af Aabenraa fjord og er omringet af både vand og skov. Byen er fyldt med hyggelige gader, naturområder og indbyder både til aktiviteter og stille weekender. I Aabenraa er der mulighed for at finde lige præcis din drømmebolig om det er en lejlighed, parcelhus eller en landejendom. I Aabenraa er der mange huse til salg, og der er derfor stor mulighed for at finde det perfekte hus.

Find drømmehuset i Aabenraa

Aabenraa er med sine 942 kvadratmeter Danmarks 9. største kommune. Det er derfor muligt både at få et storbyliv eller et liv på landet. Aabenraa og Grænselandet byder på et væld af muligheder, og der er derfor ingen grund til at sidde hjemme hver weekend. De mange huse, der er til salg i Aabenraa, er derfor med til at virkeliggøre drømmen om at finde det perfekte hjem i det Sønderjyske.

Grænseområdet Aabenraa har mange skønne landsbyer med ro, plads og smuk natur. Det betyder også, at man kommer til at bo tæt på Tyskland. Byen åbner op for mange nye muligheder i det Sønderjyske samt over den tyske grænse. Der er mulighed for en stormende karriere i Flensborg eller Hamborg eller drømmejobbet hos en af de mange virksomheder i området. Aabenraa har en god modtagelse for byens tilflyttere. Der er både mulighed for at få svar på nogle af de mange praktiske oplysninger ved flytningen, få tilbud og rabatter fra byens virksomheder og foreninger samt at opleve byerne og den smukke natur gennem en guidet tur for tilflyttere.