Arkitekttegnet hus i Aabenraa

Når familien kigger på hus er der mange krav et enkelt hus skal opfylde, samt at beliggenheden skal passe til familiens ønsker. Men hvorfor ende med at gå på kompromis med ønsket om to badeværelser og det ekstra værelse der kan bruges til kontor. Et arkitekttegnet hus opført af Søgård Byg A/S er jeres mulighed for at få et helt nyt og højisoleret hus, der opfylder alle de krav og ønsker I har til et hus. Dette er muligt netop, fordi I selv har så stor en indflydelse i hele byggeprocessen, gennem byggemøder, og hvis der opstår spørgsmål undervejs bliver I rådført inden en beslutning bliver taget.

Samarbejde med førende arkitekter

Vi samarbejder med førende arkitekter i vores egen tegnestue, men vigtigst af alt er det jeres ønsker der er i fokus. Vi sørger for at alle kvadratmeter bliver udnyttet bedst muligt, og holder jer orienteret undervejs i forløbet, så I hele tiden er involveret i opbygningen af jeres drømmehus. Vi stræber efter at opføre jeres drømmebolig i kvalitetsmaterialer, så vi fokuserer på at bruge materialer der er plads-, energi- og ressourcebesparende, såsom væghængte toiletter, lavenergiruder og varmegenvindingsanlæg.

Målet for Søgård Byg A/S er at skabe lige præcis det hus din familie går og drømmer om og samtidig i forløbet give din familie tryghed i hele processen både angående kvaliteten, tidsplanen og økonomien. Arkitekt hus Aabenraa er et godt valg til jer der ikke har lyst til at gå på kompromis med jeres ønsker og gerne vil have indflydelse på projektet hele vejen igennem. En anden fordel ved et nyopført hus er, at I selv kan være med til at bestemme placeringen af boligen på den valgte grund, samt hvordan boligen skal vende i forhold til solen, så I får dagssol lige præcis der hvor I vil nyde bedst af den.