Vi har dejligt travlt, så derfor søger vi en ny projektleder.

Søgård Byg A/S er grundlagt i 1989 og er en byggevirksomhed, der opfører erhvervsbyggeri og bygger huse for krævende kunder. Vi søger en ambitiøs og struktureret projektleder med et stort drive, som vil være med til at udvikle vores forretning og på sigt måske indtræde som partner.

Som projektleder vil du komme til at arbejde tæt sammen med nuværende og fremtidige kunder. Det er derfor vigtigt, at du trives med mennesker så de gode kunderelationer opretholdes hele vejen gennem projekterne.
I din dagligdag vil du få ansvaret for en professionel gennemførelse af hvert enkelt projekt. Opgaverne vil være meget forskelligartede, så det er vigtigt, at du trives med stor afveksling og selvstændighed i jobbet.
Du har en teknisk baggrund som f.eks. ingeniør, konstruktør eller lignende og gerne et par års relevant erfaring fra et lignende job.

Vi forventer, at du:
• er omhyggelig, struktureret og et ordensmenneske
• måske har kendskab til kalkulation/beregning af priser
• gerne har erfaring fra byggebranchen
• har et godt netværk i vores område
• har forstand på mennesker
• er handlekraftig og i stand til at træffe fornuftige beslutninger på stedet

Vi tilbyder dig:
Et udfordrende job under gode og velordnede forhold. Et godt og dedikeret hold af kolleger, der alle sætter en ære i at levere godt arbejde for vores kunder, der fortæller os, at vi er professionelle og ordentlige.
Naturligvis tilbyder vi også en ordentlig løn og attraktive vilkår i øvrigt.

Søgård Byg A/S bygger drømmehuse til krævende huskøbere. Vores huse er af høj håndværksmæssig kvalitet, hvor vi har bygherren med i hele byggeprocessen. De huse vi bygger, ligger hovedsageligt fra grænsen op til Vejle og over til vestkysten. Vi udfører byggeri i hoved- og totalentreprise og beskæftiger ca. 50 ansatte og en stab af underentreprenører.

Har du yderligere spørgsmål.

Så er du velkommen til at henvende dig til Projektchef. Per Laustsen på tlf. 21771074.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + one =