,

Bolig til leje

Bolig til leje

Lys og venlig indrettet 2 værelses lejlighed til leje per 1. december 2018. Lejlighed er på 50 m² og har eget køkken med komfur, emhætte, ovn og køleskab, der er plads til et spisebord, der er en stue og et soveværelse med faste skabe. Badeværelset er med bruser og plads til en vaskemaskine. Lejligheden er beliggende på 1. sal. Der er adgang til en kælder og der er adgang til et udhus. Ingen husdyr.

Månedlig leje kr. 2.870,00 + kr. 750,00 i aconto til forbrug af vand og varme.

Lejlighed Kliplev Hovedgade 12, 1.tv.

Kig ind i køkkenet og videre ind i stuen

Minimalisktisk køkken

Køkken

Soveværelse med faste skabe

Soveværelse med faste skabe

Et kig fra køkken ind i stuen

Badeværelset - enkelt

Et kig ind i badeværelset

,

Tømrer- eller snedkersvende

Vi har travlt og kan omgående bruge 2 – 4 tømrer- eller snedkersvende eller tillærte med erfaring til byggeri af nye huse og erhvervsbyggeri.

Vi tilbyder god løn og eventuel akkord, firmabil og ordnede forhold, mulighed for 4 dages arbejdsuge, 45 gode kollegaer, hvoraf 5 er lærlinge.

Er du interesseret, så ring eller sende en mail til os.

Kontaktoplysninger er Kjeld Hansen på 20 28 83 17 eller pr. mail på post@soegaardbyg.dk.

Tillykke til Als Motor med det nye bilhus i Rødekro

Endnu et byggeri afleveret af Søgård Byg A/S.

Als Motor har holdt indvielse af deres nye Opel Bilhus i Rødekro. Søgård Byg A/S har stået for ombygningen af de tidligere El-Møller lokaler til et super moderne bilhus, der indeholder en stor, flot biludstilling, kontor- og personalefaciliteter og et autoværksted.

Søgård Bygs byggeri i Rødekro

Indgangsparti i Als Motors Opel bilhus

Søgård Byg har totalrenoveret bygningen

,

Bolig til leje i Kliplev

2-værelses lejlighed centralt i Kliplev

Lys og luftig lejligheden på 68 m², velindrettet og udnyttet – ingen spildplads. lejligheden ligger i stueplan og består af en entre med adgang til køkken, bad og stue. Fra stuen er der adgang til et soveværelse. Stuen og soveværelset er helt nyrenoveret med gulvvarme og akustikgulv. Der er et nyere bad med bruser, gulvvarme og plads til en vaskemaskine. I køkkenet er det plads til et stort spisebord, der er opvaskemaskine og microovn. Husdyr ikke tilladt.

Der er også mulighed for at leje en carport og et redskabsrum.

Månedlig leje kr. 4.300,00 + forbrug af vand og varme.

Kontakt os på 7468 8317 eller mail post@soegaardbyg.dk for yderligere oplysninger og aftale om besigtigelse.

Adgang til lejligheden

Carportbygning med redskabsrum og plads til renovationscontainere

Uge Golfklub – Torsdagsherrerne

Torsdagsherrerne har torsdag, den 19. april 2018 afholdt “Søgård Byg – match” i Uge Golfklub, sponsoreret af Søgård Byg A/S. Matchen foregik i et perfekt forårsvejr og vi ønsker stort tillykke til vinderne.

2 af vinderne fra Søgård Byg – matchen

Åbent hus på Langbrogade 23 i Sønderborg

Kom til åbent hus og bliv inspireret til jeres eget byggeri

Åbent hus i Langbrogade 23 i Sønderborg søndag den 28. januar og lørdag den 3. februar, begge dage kl. 14-16.

Vi har udviklet en helt unik bolig, i et tæt samarbejde med bygherrefamilien, midt i et dejligt villakvarter i nærheden af havnen i Sønderborg. Her kan I opleve en ny, spændende og rummelig énfamilievilla i to etager med en ugenert tagterrasse, der giver en enestående udsigt over byen og vandet.

Kom ind i den flotte hall med trappe til 1. sal og oplev en gennemført nytænkt funkisarkitektur i en utraditionel planløsning med en anderledes indretning og gode detaljer. Huset er gennemført kvalitetshåndværk, udført i de bedste materialer med energibesparende komfort – en skøn ramme om familiens liv.

Kom og nyd det flotte resultat – vi glæder os til at se jer!

Søgård Byg viser udstillingshus i Sønderborg

 

 

Danmarksmesterskab i SKILLS

Søgård Byg A/S’s dygtige tømrerlærling Daniel Moos har været til Danmarksmesterskab i SKILLS, som i år blev afholdt i Herning Messecenter. Daniel blev nr. 2 og kan nu bryste med at være Danmarks næstbedste tømrerlærling. Vi ønsker en meget glad Daniel hjerteligt tillykke med titlen og er meget stolte af at have Daniel ansat hos os.

Daniel i fuld koncentration.

En detalje af klokkestablen.

Daniel nr. 2 ved DM i SKILLS

 

Innovations Brobygnings Opgave med Sundeved Efterskole

4 friske elever fra Sundeved Efterskole sammen med Kjeld Hansen

Fire friske elever fra Sundeved Efterskole har 2 dage besøgt Søgård Byg A/S i forbindelse med deres projektopgave om IBO. IBO står for Innovations Brobygnings Opgave og formålet med opgaven er, at Sundeved Efterskolens 10. klasses elever skulle arbejde innovativt med et selvvalgt tema, der tog udgangpunkt i en ekstern samarbejdspartner. Projektet kunne have relation til elevernes uddannelsesønske og eventuelt kommende job.

Fredag den 15. december 2017 var Søgård Byg A/S så inviteret til Sundeved Efterskole for at overvære præsentationen af projektopgaven og vi var meget imponeret af, hvad eleverne i løbet af disse 2 dage havde fået ud af deres observationer på vores kontor og en byggeplads i forbindelse med deres valgte emne: Sundhed.

Eleverne har oprettet en hjemmeside om deres emne.