Rækkehus i røde sten

Lejlighed på 49 m² til leje i Kliplev. Lejligheden består af køkken og stue i et, stort soveværelse med indbyggede skabe, entre og bad med brus. Der er et tilhørende redskabs/depotrum og et skærskilt fælles vaskerum med en vaskemaskine.

Månedlig husleje på kr. 3.050,00 plus forbrug.

Depositum 3 måneders husleje.

Kontakt os for en aftale om besigtigelse på 74688317 eller pr. mail: post@soegaardbyg.dk.

Rækkehuse med flot aflukket terrasse

Hyrdesøvej 11 set fra havesiden

 

Vi har dejligt travlt, så derfor søger vi en ny projektleder.

Søgård Byg A/S er grundlagt i 1989 og er en byggevirksomhed, der opfører erhvervsbyggeri og bygger huse for krævende kunder. Vi søger en ambitiøs og struktureret projektleder med et stort drive, som vil være med til at udvikle vores forretning og på sigt måske indtræde som partner.

Som projektleder vil du komme til at arbejde tæt sammen med nuværende og fremtidige kunder. Det er derfor vigtigt, at du trives med mennesker så de gode kunderelationer opretholdes hele vejen gennem projekterne.
I din dagligdag vil du få ansvaret for en professionel gennemførelse af hvert enkelt projekt. Opgaverne vil være meget forskelligartede, så det er vigtigt, at du trives med stor afveksling og selvstændighed i jobbet.
Du har en teknisk baggrund som f.eks. ingeniør, konstruktør eller lignende og gerne et par års relevant erfaring fra et lignende job.

Vi forventer, at du:
• er omhyggelig, struktureret og et ordensmenneske
• måske har kendskab til kalkulation/beregning af priser
• gerne har erfaring fra byggebranchen
• har et godt netværk i vores område
• har forstand på mennesker
• er handlekraftig og i stand til at træffe fornuftige beslutninger på stedet

Vi tilbyder dig:
Et udfordrende job under gode og velordnede forhold. Et godt og dedikeret hold af kolleger, der alle sætter en ære i at levere godt arbejde for vores kunder, der fortæller os, at vi er professionelle og ordentlige.
Naturligvis tilbyder vi også en ordentlig løn og attraktive vilkår i øvrigt.

Søgård Byg A/S bygger drømmehuse til krævende huskøbere. Vores huse er af høj håndværksmæssig kvalitet, hvor vi har bygherren med i hele byggeprocessen. De huse vi bygger, ligger hovedsageligt fra grænsen op til Vejle og over til vestkysten. Vi udfører byggeri i hoved- og totalentreprise og beskæftiger ca. 50 ansatte og en stab af underentreprenører.

Har du yderligere spørgsmål.

Så er du velkommen til at henvende dig til Projektchef. Per Laustsen på tlf. 21771074.

Facade på Guld Design butik

I hjertet af Aabenraa udlejes i ét af Aabenraas historiske byhuse en 97 m² stor 3 værelses præsentabel/charmerende lejlighed. Selve lejligheden fremstår lys og flot. Huset er opført år 1648 og nyrestaureret gennem de seneste år. Lejligheden er indrettet med køkken med hvidt Svane inventar, der er en hyggelig stue med synlige bjælker og loft til kip, der er et baderum med brus, vaskemaskine og tørretumbler. Der er 2 soverum og en walkin. Lejligheden har adgang fra Skrænten gennem en passage til gågaden.

Månedlig husleje kr. 6.600,00 + forbrug. Indskud er 3 måneders husleje.

Kontakt os for en fremvisning eller nærmere aftale post@soegaardbyg.dk eller telefon nummer 74688317.

Indgang til Storegade 11

Passage til gågade

Baggårds kig på Storegade 11 1. sal

Storegade 11 i gården

Flot renoveret køkken på Storegade 11 1.sal

Storegade 11 – køkken

Storegade 11 – stuen

Soveværelse i renoveret lejlighed

Storegade 11 – soverum

Pr. 1. februar 2019 har Søgård Byg A/S ansat Per Laustsen som projektchef.
Per får ansvaret for den daglige drift af byggepladserne med Søgård Byg’s ansatte og de mange partnere virksomheden samarbejder med.

Med ansættelsen af Per, styrker Søgård Byg sin organisation markant omkring projektering, styring og ledelse af de stadigt flere og flere byggerier virksomheden har i gang.

Per Laustsen bringer stor erfaring i netop byggeledelse med sig, da han kommer fra en stilling som projektansvarlig og partner i Chr. Johannsen A/S, Rødekro.

”Vi ser frem til at få styrket vores ledelse og vores tilstedeværelse på byggepladserne, til gavn ikke mindst for vores kunder” siger Kjeld Hansen, og tilføjer, ”Lige netop Per’s store erfaring og hans fantastiske evne til at få tingene til at køre på en byggeplads, er noget af det vi er sikre på, vil blive en stor gevinst for Søgård Byg”.

At der er stor tiltro til fremtiden og stor aktivitet i virksomheden, ses også – udover ansættelsen af Per Laustsen – ved at Søgård Byg per 1.12.2018 har styrket økonomifunktionen med ansættelsen af ny økonomichef, Tina Schlesinger Midtgaard. Tina indgår tillige med Per Laustsen i den fremtidige styrkelse af virksomhedens ledelsesfunktioner og er dermed også en vigtig nøglespiller i virksomhedens fremtid.

Søgård Byg A/S bygger drømmehuse til krævende huskøbere. Vores huse er af høj håndværksmæssig kvalitet, hvor vi har bygherren med i hele byggeprocessen. De huse vi bygger, ligger hovedsageligt fra grænsen op til Vejle og over til vestkysten. Vi udfører byggeriet i hoved- og totalentreprise og beskæftiger ca. 50 ansatte.

Tina S. Midtgaard

Per Laustsen og Kjeld Hansen

Med en stor tak til alle vore kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere ønsker vi en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nyt år.

En lille nisse rejste

Endnu et byggeri afleveret af Søgård Byg A/S.

Als Motor har holdt indvielse af deres nye Opel Bilhus i Rødekro. Søgård Byg A/S har stået for ombygningen af de tidligere El-Møller lokaler til et super moderne bilhus, der indeholder en stor, flot biludstilling, kontor- og personalefaciliteter og et autoværksted.

Søgård Bygs byggeri i Rødekro

Indgangsparti i Als Motors Opel bilhus

Søgård Byg har totalrenoveret bygningen

Torsdagsherrerne har torsdag, den 19. april 2018 afholdt “Søgård Byg – match” i Uge Golfklub, sponsoreret af Søgård Byg A/S. Matchen foregik i et perfekt forårsvejr og vi ønsker stort tillykke til vinderne.

2 af vinderne fra Søgård Byg – matchen

Lundtoft IF Gymnastik og Volleyball har deltaget i DGI Landsmesterskabet i Volley i Vejen.

På billedet ser vi fra venstre Bastian, Magnus og Christoffer i trøjer sponsoreret af Søgård Byg A/S.

Tillykke til de unge mennesker, at de er nået så vidt.

Kom til åbent hus og bliv inspireret til jeres eget byggeri

Åbent hus i Langbrogade 23 i Sønderborg søndag den 28. januar og lørdag den 3. februar, begge dage kl. 14-16.

Vi har udviklet en helt unik bolig, i et tæt samarbejde med bygherrefamilien, midt i et dejligt villakvarter i nærheden af havnen i Sønderborg. Her kan I opleve en ny, spændende og rummelig énfamilievilla i to etager med en ugenert tagterrasse, der giver en enestående udsigt over byen og vandet.

Kom ind i den flotte hall med trappe til 1. sal og oplev en gennemført nytænkt funkisarkitektur i en utraditionel planløsning med en anderledes indretning og gode detaljer. Huset er gennemført kvalitetshåndværk, udført i de bedste materialer med energibesparende komfort – en skøn ramme om familiens liv.

Kom og nyd det flotte resultat – vi glæder os til at se jer!

Søgård Byg viser udstillingshus i Sønderborg

 

 

Søgård Byg A/S’s dygtige tømrerlærling Daniel Moos har været til Danmarksmesterskab i SKILLS, som i år blev afholdt i Herning Messecenter. Daniel blev nr. 2 og kan nu bryste med at være Danmarks næstbedste tømrerlærling. Vi ønsker en meget glad Daniel hjerteligt tillykke med titlen og er meget stolte af at have Daniel ansat hos os.

Daniel i fuld koncentration.

En detalje af klokkestablen.

Daniel nr. 2 ved DM i SKILLS